Üsküdar'ın en çevreci okulu...

Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'daki okullar arasında düzenlenen Atık Pilleri Toplama Kampanyası'nda birinci belli oldu.

Üsküdar'ın en çevreci okulu...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar'da En Çevreci Okul: Hezarfen Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul genelinde, Üsküdar Belediyesi tarafından da Üsküdar'daki okullar arasında düzenlenen Atık Pilleri Toplama Kampanyası'nda birinciliği Hezarfen Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu kazandı. Hezarfen Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu İstanbul genelinde de dördüncü sırayı aldı.

1 Ekim 2008 ile 31 Mart 2009 tarihleri arasında düzenlenen ve Üsküdar'da bulunan 23 ilköğretim okulunun katıldığı yarışmada ikinciliği Deniz-İş İlköğretim Okulu, üçüncülüğü de Yılmaz Soyak İlköğretim Okulu elde etti. Yarışma süresince Üsküdar'da toplam 1.589 kg pil toplandı.

5-11 Haziran Çevre Haftası dolayısıyla 10 Haziran Çarşamba günü Altunizade Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde; Üsküdar genelinde birinciliği kazanan Hezarfen Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu'nun Müdürü Fikret Serilmez'e plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen, ikinciliği elde eden Deniz-İş İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Gökçimen'e plaketini Bakanlığın pil toplama konusunda yetki verdiği firma olan TAP Genel Müdürü İnci Kavuştu, üçüncülüğü elde eden Yılmaz Soyak İlköğretim Okulu Müdürü Abil Yüksel'e ise plaketini Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Güven Kerimoğlu takdim etti.

Konuşmalar ve ödül töreninin ardından çevre bilincini yaygınlaştırmak amacıyla bir belgesel izlenirken, yarışmaya katılan 23 okulun temsilcilerine de "Teşekkür Sertifikası" verildi. 


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Sağlık

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir