Bu şenlik alkışlanır

Üsküdar Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu, 1.Geleneksel Çok Engelli Görmeyen Çocuklar Şenliği düzenlendi.

Bu şenlik alkışlanır
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 1. Geleneksel Çok Engelli Görmeyen Çocuklar Şenliği'nde bebek, anaokulu ve ilköğretim öğrencilerinin gösterileri, izleyicileri büyüledi.

12 yıldır, görme engelli çocukları eğiten Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu, eğitim ve öğretim yılı sonu nedeniyle 1.Geleneksel Çok Engelli Görmeyen Çocuklar Şenliği düzenlendi. Şenliğe, eski Milli Eğitim Bakanı Nevzat Ayaz, Üsküdar Kamyakamı İzzet Küçük ve Üsküdar İlçe Mİlli Eğitim Müdürü Saadettin Gül ile çok sayıda veli katıldı.

Şenliğin sabahki bölümünde, okulun bahçesinde çeşitli yarışmalar düzenlendi. Öğlenden sonra, okulun Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen etkinlikte ise bebek, anaokulu ve ilköğretim okulu öğrencilerinin dans gösterileri yapıldı. Görme engelli bebekler "Mantarlar", ana okulu öğrencileri "Ham ham" ve "Pulohop", ilköğretim öğrencilerinden oluşan Bastonun Efendileri gurubu ise "Beyaz Baston" dansını gerçekleştirdi. Başta Nevzat Ayaz olmak üzere davetliler, gösteriyi hayranlıkla izledi. Şenliğin son bölümünde ise Vokalist Gurubu sahne almasıyla davetliler hoş anlar yaşadı.

Etkinlikte konuşma yapan ve Türkan Sabancı Görem Engelliler İlköğretim Okulu'nun açılan yeni bölümleriyle daha kapsamlı eğitim vermeye devam ettiğini belirteren Nevzat Ayar, "Bu okula katkılarından dolayı Sabancı ailesine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Onların sayesinde, bu okul daha faydalı etkinlikler yapacaktır" dedi. Şenlikte konuşan Üsküdar Kaymakamı İzzet Küçük ile Okul Müdürü Feyzullan Güler, katkılarından dolayı Sabancı ailesine teşekkür etti.

Kaynak: Habertürk

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir