İlk Toplantı Yapıldı

29 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni isimlerden oluşan Üsküdar belediye meclisi ilk toplantısını yaptı...

İlk Toplantı Yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı...

29 Mart Yerel Seçiminin ardından 6. Dönem Üsküdar Belediye Meclisi Başkan Mustafa Kara'nın başkanlığında 7 Nisan 2009 Salı günü ilk kez toplandı. 2009-2014 döneminde çalışmalarını yürütecek Üsküdar Belediye Meclisi 45 üyeden oluşuyor. Üsküdar Belediye Meclisi'nde Ak Parti'nin 25, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 15 ve Saadet Partisi'nin 5 üyesi bulunuyor.



Meclisin açılış konuşmasını yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara: "Üsküdar halkının iradesiyle seçilmiş olan 6. Dönem Belediye Meclisimiz bugün göreve başladı. Bugüne kadar süregelen sorumluluklarımızı yine aynı titizlikle, birlik ve beraberlikle sürdüreceğimizden eminim. Var olan sorumluluklarımızın üstüne yeni bir sorumluluk aldık. Üsküdarımız'ın tarihi dönemlerde yüklendiği misyonu görevleri gayet iyi biliyoruz. Devamında Fethi gören şehir olmuştur. Kurtuluş Savaşı döneminde de Anadolu ateşini başlatan harem şehridir. Bizler de bugün o neslin temsilcileri olarak medeniyet yarışını beraber sürdürüyoruz. Medeniyet yarışında da Üsküdar; Marmaray Projesi'yle, tarihi yapısıyla, kültürel zenginlikleriyle yer üstü ve yer altı zenginlikleriyle, yaşayan şairleri, edebiyatçılarıyla bir kültür başşehridir. Üsküdar halkı bize bu sorumluluğu verdi. Bu dönemde Üsküdarlılara hizmet için sizlerle birlikte çalışacağız ve inanıyorum ki Üsküdar'a ve Üsküdarlılara en iyi hizmeti vereceğiz." dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın ardından parti gruplarını temsilen seçilen üyeler birer konuşma yaptılar. Konuşmalarında, daha önce belediye meclisi üyeliği yapmış bir ismin Üsküdar Belediye Başkanı seçilmesinin isabetli bir karar olduğuna dikkat çeken parti grup temsilcileri, Üsküdar için olumlu her icraatın yanında yer alacaklarını söylediler.



Konuşmaların ardından Meclis 1. ve 2. Başkan vekilleri ile divan katipleri ve encümen üyelerinin seçimleri yapıldı. Meclis 1. Başkan Vekilliğine Mustafa Demiral, 2. Başkan Vekilliğine Ali Topçu seçildi. Üsküdar Belediye Meclisi'nde divan katibi olarak: İbrahim Gür, Abdullah Ayaz ve Mustafa Atlı görev yapacak. Encümen üyeliğine ise; Şahin Avşar, Şerif Terzi ve Sevil Palteki seçildiler.

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir