Başkan Türkmen TEOG veli bilgilendirme toplantısına katıldı

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri TOEG Veli Bilgilendirme Toplantısı yaklaşık 1100 velinin katılımıyla Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Başkan Türkmen TEOG veli bilgilendirme toplantısına katıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri TOEG Veli Bilgilendirme Toplantısı yaklaşık 1100 velinin katılımıyla Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kütüphane Müdürü Yakup Öksüz, bilgi evleri ve çocuk akademileri öğretmenleri de katıldı.

Program Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezlerinin çatısı altında yer alan kurumların tanıtıldığı sinevizyon gösterisinin ardından, Uzman Klinik Psikolog Mehmet Dinç'in verdiği ''Çocuk Eğitiminde Anne ve Babanın Rolü'' temalı seminerle devam etti.

Psikolog Mehmet Dinç; ''Anne baba kalbi, zihni, ruhu, sağlıklı bireyler yetiştirmek istiyorlarsa onların kalbine ruhuna yatırım yapmalıdırlar. Çocuğun ruh dünyasına yapılan yatırım fazlasıyla karşılık bulacaktır. Bunun için sabırlı, anlayışlı, fedakar birer anne baba olmalıyız ki çocuklarımız da geleceğe en iyi şekilde hazırlansınlar'' diyerek velilerin çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeleri gerektiğinin önemini dile getirdi.

Üsküdar Belediyesi Kütüphane Müdürü Yakup Öksüz'ün velileri selamlama ve teşekkür konuşması yapmasının ardından; daha önce bilgi evlerinde TOEG eğitimi alan Zennure Aşam isimli öğrenci Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e ve öğretmenlerine yazdığı teşekkür mektubunu okudu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de programda kısa bir konuşma yaptı. Başkan Türkmen; ''Klasik belediyecilikten farklı olarak, çocuklarımızı yarına hazırlamak için siz velilerimize destek olmak çocuklarınızın geleceği için yaptığınız koşuşturmada yanınızda olmak istiyoruz. Biz belediye olarak yol yapabiliriz, tesisler, parklar yapabiliriz ama asıl önemli olan çocuklarımız, gençlerimiz ve ailelerimiz için yaptıklarımızdır. İşte gençlerimizi iyilerle ve iyiliklerle arkadaş etmek istiyoruz derken çocuklarımıza güvenli, sağlam bir gelecek hazırlama kaygısını taşıyıp bu bilinçle hareket etmekteyiz.

Hilmi Türkmen, ''ÇOCUKLARIMIZIN VE HEPİMİZİN YOLU DA BAHTI DA AÇIK OLSUN''

ÇOCUKLARIMIZIN VE HEPİMİZİN YOLU DA BAHTI DA AÇIK OLSUN

Sosyal ve kültürel imkanların çok fazla olduğu şehrimiz Üsküdar'da 250 bin genç nüfus mevcut. Biz bu gençlerimiz için seferberlik edip bir şeyler yapmazsak bunun hesabını veremeyiz. Sadece anne babaya bu görev yüklenemez. Öğretmenler, belediyeler, kanaat önderleri bu konuda gençlerimize yol göstermelidirler.

Siz kıymetli velilerimizi bizlere güvenerek çocuklarınızı bu kurslara gönderdiğiniz için tebrik ediyorum. Bizler de bu süreçte sizin yanınızda olup yükünüzü almak, kaygılarınızı gidermek istiyoruz. Üsküdar'da eğitim gören  bu çocuklar inşallah bilinçli ve iyi eğitim almış gençler olarak ülkemize ve insanlığa hizmet edeceklerdir.

Sosyal ve kültürel imkanların çok fazla olduğu şehrimiz Üsküdar'da 250 bin genç nüfus mevcut.

Biz Üsküdar Belediyesi olarak özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz adına yaptığımız yatırımlarla öncü olmaya devam edeceğiz. Siz bizlere güvendiniz, bizler de sizlerden aldığımız ışıkla, enerjiyle yolumuza devam edeceğiz. Çocuklarımızın ve hepimizin yolu da bahtı da açık olsun'' diyerek konuşmasını tamamladı.

Program hatıra fotoğrafı çekimiyle birlikte sona erdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir