Üniversiteye kayıt olmaya gelenlere sürpriz karşılama

Marmara üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dondurma ikram ederek karşıladı.

Üniversiteye kayıt olmaya gelenlere sürpriz karşılama
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Marmara üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dondurma ikram ederek karşıladı. Karşılama karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Türkmen, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Yeni eğitim öğretim dönemi için Marmara üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat kapıda karşıladı. Sabahın erken saatlerinde kayıt yaptırmak için kampüse gelen aileler ve öğrenciler sürpriz ikramlarla karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Üsküdar Belediyesi tarafından kurulan stantta öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Türkmen ve Rektör Prof. Dr. M. Emin Arat, öğrencilerle kısa süreli sohbet ederek barınma ve burs imkanlarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Gördükleri ilgiden memnun olan öğrenciler, belgeleriyle birlikte kayıt için sıraya geçti.

Marmara üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dondurma ikram ederek karşıladı.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Yoğun bir çalışma temposunun ardından üniversiteyi kazanıp kayıt için Üniversitelere gelen öğrenciler unutulmadı. Başkan Hilmi Türkmen, kayıt heyecanı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Kurulan stantta aileleri ve öğrencileri İstanbul'daki yaşam konusunda bilgilendiren yetkililer gün boyunca ikramlara devam edecek.

''İNSANLAR İÇİN İLKLER ÖNEMLİDİR''

İnsanların hayatında ilklerin önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Türkmen, ''İlk kayıt günlerinde onları yalnız bırakmak istemedik. Ben de ilk kayıt günümü hiç unutamıyorum. Ev sahibi olarak rektörümüz de bizimle beraber onlara rehberlik ediyor. Gençlerimize başarılar diliyorum. Marmara Üniversitesi çok özel bir üniversite ve eğitim kadrosuyla yerleşim yeriyle İstanbul'umuzun Türkiye'nin önce gelen üniversitelerinden bir tanesi bu üniversiteyi kazanmış ve tercih etmiş öğrencilerimizi kutluyorum. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. İstanbul başlı başına bir üniversitedir. Bu güzel şehirde okumakta herkese nasip olmaz. Gençlerimiz ve ailelerini görüyorum heyecanlılar. İnşallah bu heyecanları hep devam etsin hiç bitmesin. Bizde Üsküdar Belediyesi olarak gençlerimizin yüksek tahsilleri boyunca yanlarında olalım istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

''KARŞILAMA KARŞISINDA ÖZEL HİSSETTİM''

Karşılama karşısında kendisini çok özel hissettiğini ifade eden Burak Özbaşak, ''İşletme fakültesini kazandım. Fakültem Bahçelievler'de olduğu için babaannem de kalacağım. Özel bir karşılama oldu bizim için'' dedi.

Başkanın öğrencilerini karşılamasını çok özel bir davranış olarak gördüğünü söyleyen Hakan Özbaşak, ''Dekan üniversite Rektörü herkes burada. Büyük oğlumda inşaat mühendisliği okudu ama böyle özel bir karşılama olmamıştı. Mukayese etmek istemiyorum ama burada böyle karşılanmak bizi çok memnun etti'' diye konuştu.

Zehra Karatay ise, ''Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazandım. Bahçelievler'de oturuyorum. Beş yıl buradayım artık. Karşılamadan çok memnun kaldım. Hiç böyle bir karşılama beklemiyordum. Evden gidip gelmeyi düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir