Halit Hızır, ''Ülkeyi CHP zihniyetine teslim etmeyeceğiz''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Aziz Mahmud Hüdai, Ahmediye ve Salacak Mahalleleri'nin Danışma Meclisi Toplantısı, Üsküdar Evlendirme Dairesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.

Halit Hızır, ''Ülkeyi CHP zihniyetine teslim etmeyeceğiz''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Mahalle Teşkilat mensuplarının yoğun katılım gösterdiği toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantı Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılında savaş sırasında hayatını kaybeden şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutularak başladı. Sonrasında ise Mahalle Başkanları, şehitlerimizi anma konuşması yaptılar.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ''Çanakkale'de yaşanan tarihi zaferimizi asla unutmamalıyız. Şehitlerimize her zaman dualarımızı eksik etmemeli ve onları devamlı anmalıyız'' dedi.

HIZIR, ''BİZİM BU ÜLKEYİ CHP ZİHNİYETİNE DEVRETMEYE NİYETİMİZ YOK''

Üsküdar'ı anlatan sinevizyon gösterisi ile devam eden toplantıda konuşan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ''Çanakkale'de yaşanan tarihi zaferimizi asla unutmamalıyız. Şehitlerimize her zaman dualarımızı eksik etmemeli ve onları devamlı anmalıyız'' dedi. İlçe Başkanımız Halit Hızır, konuşmasına 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin önemine dikkat çekerek devam etti. Hızır, ''Bizim bu ülkeyi CHP zihniyetine devretmeye niyetimiz yok. 7 Haziran'da sandıklara sahip çıkıp 400 milletvekili ile oyları yükselteceğimize inanıyorum. AK Parti iktidarı öncesini unutmayalım. Eminönü'nde eskiden çöp dağları olurdu. Şimdi ise o çöpler, Şile'de ve Kemerburgaz'da geri dönüşüm ile enerjiye çevriliyor. Tüm parkları yenileyeceğiz. Çünkü biz yeşil dostuyuz'' diyerek sözlerini noktaladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise Çanakkale Zaferi'nde hayatını kaybeden şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi unutmadıklarını söyledi

TÜRKMEN, ''250 BİN ŞEHİDİMİZ ANISINA 250 ADET FİDAN DİKTİK''

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise Çanakkale Zaferi'nde hayatını kaybeden şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi unutmadıklarını söyledi ve ''Çanakkale'de verdiğimiz 250 bin şehidimiz anısına 250 adet fidan diktik. Her projemize itiraz eden, olay çıkaran CHP'liler neredeydi?'' diyerek muhalefete tepki gösterdi.

Türkmen, ''CHP zihniyeti millete, vatandaşa hizmet ettirmeme zihniyetidir. 40 sene önce yapılan Bağlarbaşı'ndaki Spor Salonu'nu yıktırmadılar, daha modern salon yapacağız dedik, olay çıkardılar. Bunlar yapmaya değil yıkmaya gelenlerdir. Bunlar projeden eserden yana bizimle yarışamazlar, hayal bile edemezler. Mayıs ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 18 tane açılış yapacağız'' dedi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Aziz Mahmud Hüdai, Ahmediye ve Salacak Mahalleleri'nin Danışma Meclisi Toplantısı, Üsküdar Evlendirme Dairesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.

Üsküdar AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı da Aziz Mahmud Hüdayi, Ahmediye ve Salacak Mahallelerin'de her seçimde AK Parti oylarının artma gösterdiğini belitrterek, ''7 Haziran'da da AK Partimiz için gerekli oyu alacağımıza inanıyorum. Bunun için gece-gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz'' diye konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir