Hilmi Türkmen gövde gösterisi yaptı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen için 27 Ocak 2014 Pazartesi akşamı Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde tanıtım programı gerçekleştirildi.

Hilmi Türkmen gövde gösterisi yaptı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından 27 Ocak 2014 Pazartesi akşamı Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde Üsküdar Belediye Başkan Adayı tanıtım programı gerçekleştirildi. Aday Tanıtım programında AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve AK Parti İstanbul milletvekili İsmet Uçma birer konuşma yaptı.

Konuşmalardan sonra AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Türkmen'in özgeçmişinin bulunduğu video dev ekranda gösterildi. Video'dan sonra Üsküdar Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Türkmen yoğun tezahürat ve alkışlarla sahneye davet edildi. Türkmen, yeni dönemle ilgili teşkilat mensuplarına hitap etti.

Tıklım tıklım dolu salonda konuşması sık sık tezahürat ve alkışlarla konuşması kesilen Hilmi Türkmen sözlerine Üsküdar ilçe başkanı Sinan Aktaş ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başladı.

Hilmi Türkmen, ''Seçimleri kazanma konusunda hiçbir endişemiz yok''

Türkmen konuşmasında, ''23 yıldır Üsküdar'da yaşayan ve Üsküdar'ın siyasetinde olan bir kardeşinizim. Bu 23 yılın son 10 yılını da Üsküdar Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak geçirdim. Şimdi yeni bir göreve talip oluyorum. Üsküdar tarihi çok eski ve fethi gören bir şehirdir. Bir barış şehridir, tarih şehridir. Üsküdar'ın özellikle son 10 yıl içinde nereden nereye geldiğini hepimiz biliyoruz. Her şey Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyükşehir belediye başkanı olmasıyla başladı. Üsküdar'ın talihi de o zaman değişmeye başlamıştır. Üsküdar 10 yılda dünyanın gıpta ettiği bir noktaya gelmiştir, tek başına Marmaray bile Üsküdar'ın son 10 yıldaki kazanımlarını göstermeye yeter de artar bile.

KONUŞMANIN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hilmi Türkmen, ''Seçimleri kazanma konusunda hiçbir endişemiz yok''

Seçimleri kazanma konusunda hiçbir endişemiz yok. Bizim hedefimiz oy oranımızı Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy alarak partimizin ortalamasını yükseltmektir. 30 Mart 2014 seçimleri sadece belediye başkanlığı seçimleri değil, milletimizin büyük şahlanışındaki kararlılığını bir kez daha gösterme seçimidir. Partimiz, Başbakanımız, ülkemiz ve milletimiz üzerine oynanan oyunları bozma seçimidir. İnanıyorum ki biz Üsküdar'da Türkiye ortalamasının üzerine çıkacağız. Sizlerin sadece oylarınıza değil, rehberliğinize talibiz. Bugüne kadar Üsküdar'da önemli hizmetler yaptık, bunları sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Yeni dönemde daha iyisini yapacağız. Kadrolarımız, imkânlarımız ve tecrübemiz buna müsaittir.''

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen için 27 Ocak 2014 Pazartesi akşamı Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde tanıtım programı gerçekleştirildi.

Av. Hilmi Türkmen daha sonra Üsküdar'da gerçekleştirmeyi tasarladıkları projeler hakkında kısa kısa bilgiler verdi. Türkmen'in, konuşmasının ardından Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Üsküdar SKM Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayları hep birlikte sahneye gelerek gövde gösterisinde bulundu.

Program Üsküdar Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Türkmen'in tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi. Yoğun katılım nedeniyle zaman zaman izdehamlar yaşanırken başkan adayı ile bir kare fotoğraf çektirenlerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir