TOGEM'den Milli Eğitime 203 Anasınıfı

Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM, Türkiye çapındaki sekizinci merkezini Siirt'te açtı.

TOGEM'den Milli Eğitime 203 Anasınıfı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM, Türkiye çapındaki sekizinci merkezini Siirt'te açarken TOGEM'in öncülüğünde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan okul öncesi eğitim birimleri de Siirt ve Muş'ta hizmete açıldı.

Açılış törenlerine bölge milletvekillerinin yanı sıra Muş Valisi Ali Çınar, Siirt Valisi Musa Çolak, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, İl Milli Eğitim Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açtığı okul öncesi eğitim birimleri ile Milli Eğitime büyük katkı sağlayan TOGEM öncülüğünde 3'er derslikli Okul Öncesi Eğitim Birimleri 17 Ekim Pazartesi günü açıldı. Derslikler Nihat Özdemir tarafından Siirt Kurtalan'a ve Özen Kuzu tarafından da Siirt merkezine yaptırıldı. Çiğdem Kamer, Zehra Büyükekşi, Figen Bahçıvan, Şükran Öztiryaki, Songül Çağlayan, Aynur Akbalık ve Nesrin Tuna'nın katkılarıyla Muş'un Kırköy beldesine yaptırılan Okul Öncesi Eğitim Birimi ise 18 Ekim Salı günü hizmete girdi.

Hizmete giren okul öncesi eğitim birimlerinin açılış törenleri halkoyunları eşliğinde gerçekleştirilirken, ana sınıflarında okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler ve kitaplar dağıtıldı.

Açılışlarda bir konuşma yapan TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, ülkemizin hangi yöresinde olursa olsun çocukları geleceğe hazırlamanın ve kendisine, ailesine ve ülkesine yararlı olacak şekilde yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Sevgi, inanç ve sorumluluk köprüsü olan TOGEM'in bir kez daha veren el ile alan eli birleştirdiğini söyleyen Gülbaran, 6 yıl önce yakılan meşalenin hayırseverlerin katkısıyla hiç sönmeden yanmaya ve milli eğitime hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.


8'inci TOGEM Siirt'te açıldı
TOGEM ayrıca daha önce İstanbul, Adapazarı, Adıyaman, Düzce, Malkara, Derince ve Ankara Keçiören'de açtığı şubelerin ardından 8'inci ve son olarak da Siirt'te açtığı şube ile Türkiye'nin 8 farklı noktasında Milli Eğitime büyük destek vermeye devam ediyor. TOGEM'in Siirt şubesinin açılışında Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, Saadet Gülbaran ve davetliler çocuklara ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli hediyeler dağıttılar. Törende ayrıca yeni evlenecek bir çifte gelinlik armağan edildi.

En Büyük Destek Demirören ve Ağaoğlu'ndan
TOGEM'in yaptığı çalışmalara bugüne kadar en büyük desteği; 4 ilde toplam 49 dersliği Milli Eğitimin hizmetine sunan Erdoğan Demirören ile 5 ilde toplam 50 derslik kazandıran Ali Ağaoğlu verdi.

Emine Erdoğan'ın Himayesinde Kurulmuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde kurulduğu 2005 yılından bu yana eğitim almakta güçlük çeken çocukların eğitimine katkıda bulunmak, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek, toplumsal dayanışma ve gelişmeyi artırmak, sosyal güvenlikten yoksun, muhtaç ve düşkünlere maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla hizmet veren TOGEM, gerek Üsküdar Belediyesi'nin gerekse hayırseverlerin katkılarıyla 2006 ile 2011 yılları arasında binden fazla öğrenciye okul öncesi eğitim sağlarken 203 anasınıfı, 4 sınıflı ilköğretim okulu ve lojmanı, 1 spor kompleksi, 1 Otistik Çocuk Eğitim Merkezi ile 12 gezici anaokulunu milli eğitimin hizmetine sundu.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir