Biltek'liler Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı

Özel Biltek Koleji ve Biltek Balpeteği Anaokulu öğrencileri'nin düzenlemiş oldukları Kutlu Doğum Programı izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Biltek'liler Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Özel Biltek Koleji öğrencileri 29 Nisan 2011 Cuma akşamı ve 02 Mayıs 2011 Pazartesi günü Biltek Balpeteği Anaokulu öğrencileri okulun konferans salonunda düzenlemiş oldukları Kutlu Doğum Programı ile bir kez daha izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Oldukça büyük bir kalabalık tarafından yoğun ilgiyle izlenen programlar, sahne alan öğrencilerin performansları ve özenle seçilmiş kostümleri ile göz doldurdu.

Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.)'in üstün niteliklerini anlatan ayet-i kerime ve hadis-i şerif canlandırmaları, ilahi grubunun naatları ve Müzik Öğretmeni Ömer Özay'ın seslendirdiği ilahi ile başlayan program asr-ı saadetten esintiler taşıyan tiyatrolarla devam etti. İlköğretim ve lise öğrencilerinin görev aldığı tiyatrolar büyük ilgi çekerken Biltek mehteran geceyi taçlandırarak sonlandıran ekip oldu.


Balpeteği Anaokulu öğrencilerinin sahne aldığı 2 Mayıs 2011 Pazartesi günü düzenlenen Kutlu Doğum programı, izleyenler velilere övünç ve mutluluğu beraber yaşattı. 6 yaş grubunun ilahiler ve dualarla izleyenlerin beğeni ve alkışlarını almaları seyre değerdi.

Konferans salonu girişinde Semerkand Kitap standının da kurulduğu organizasyonlarının  renkli görüntülerinden biri de; davetlileri karşılayan zemzem çeşmesi oldu. Çeşmeden zemzemlerini yudumlayarak programa giren misafirlere gül lokumu ve gülsuyu da ikram edildi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir