Üsküdar Anadolu İHL Elazığ'da

Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle davet edildikleri Elazığ'ı gezdiler.

Üsküdar Anadolu İHL Elazığ'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Elazığ Belediyesinin davetlisi olarak Elazığ'da bulunan Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Elazığ Belediye Başkan Vekili Atik Birici?yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret nedeniyle bir açıklama yapan İstanbul Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Fahrettin Ergün: ?Bu ziyaretimizin amacı efendimizin yeryüzünde geçirdiği, barış kardeşlik ve esenliği kardeşlerimizle yeniden yaşamaktır? diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:? Burada tanışmadığımız görüşmediğimiz, gönülden gönüle sevdiğimiz kardeşlerimizle de yüz yüze görüşerek tanışma ümidiyle yola çıktık. Gerçekten çok iyi oldu, Anadolu insanlarıyla tanışmayı rabbim bizlere muvaffak eyledi. İyi ki gelmişiz diyoruz. Buna kutlu doğum vesile oldu. Ben desteklerinizden dolayı da sizlere de çok teşekkür ediyorum? dedi.

Ziyarette yer alan Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ekrem Cengiz de,?Kutlu doğum haftası nedeniyle ilimize gelen misafirlerimizle iki gündür çok güzel zaman geçiriyor ve onlara Harput?u Elazığ?ı tanıma imkânı sunuyoruz ? diyerek açıklamasına şöyle devam etti:?Kutlu doğu haftası nedeniyle ilimize gelen öğrencilerimiz bir birlerine tanıma ve kaynaşma imkânı buldular. Yine bu vesileyle iki okul arasında kardeşlik protokolümüzde imzalandı. Değerli misafirlerimizle burada ağırlamaktan onur duyduk.?

Elazığ Belediye Başkan Vekili Atik Birici de konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: ? ?Kutlu doğum haftasını böyle dolu dolu kutladığınız için sizleri kutluyorum, bizlerde Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Mehmet Karaaslan?ın öncülüğünde kutlu doğum haftasında birçok etkinlik gerçekleştirdik. Ben kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Konu peygamber efendimiz ve kutlu doğum olunca bizler için akan sular durur ve onun için yapamayacağımız şey yoktur. Bu vesileyle sizleri de burada görmekten ve ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.



Üsküdar 34



Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir