Çocukken Hiç 'Çocuk Ajandanız' oldu mu?

Çocukken Hiç 'Çocuk Ajandanız' oldu mu? Üsküdar'lı çocukların oldu...

Çocukken Hiç 'Çocuk Ajandanız' oldu mu?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Çocukluğunuzu düşünün... Hiç Ajandanız oldu mu? Nerede der gibisiniz sizi duyuyoruz... Üsküdar Belediyesi, Üsküdarlı çocuklara öyle güzel bir hediye verdi ki... Hayatları boyunca unutmayacaklar...

Üsküdar Belediye'sinden çocukları sevindirecek ajanda güzel,renkli ve pırıl pırıl sayfalarıyla 2011 hediyesi olarak geldi...

Üsküdar belediyesi çocuklara yönelik çıkardığı yayınları hediye ederek Üsküdarlı çocukların gönüllerini kazanırken aynı zamanda kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına da katkı sağlıyor.

İki aylık periyotlarla çıkan Üsküdar Çocuk Dergisi, kahramanlar, ilginç karakterler, hikâyeler, çizgi romanlar, öneri sayfaları, eğlenceli bilmeceler ve Bilgi Evi çocuklarının hazırladığı bölümlerle zengin bir içeriğe sahip.

Yeni yıl için hazırlanan Çocuk ajandası ise bugünlerde Üsküdarlı çocuklarla buluşuyor. Üsküdar'ın tarihini ve ilçenin güzelliklerini anlatan bilgiler ile Üsküdar Belediyesi'nin çocuklara yönelik faaliyetlerinin yer aldığı ajanda da belirli gün ve haftalar, not almak için bölümler bulunuyor.

Üsküdar Belediyesi tarafından yayınlanan eserler çocuklara Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Üsküdar Belediyesi Kültür Merkezleri'nde ücretsiz dağıtılıyor.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir