Başkadır Çengelköy'de Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü Çengelköy İlköğretim Okulu'nda 1 gün geç kutlandı. Çengelköy İlköğretim Okulu'nda Öğretmenler Günü kutlaması 25 Kasım 2010 Perşembe günü okul aile birliği üyelerinin hazırladığı birbirinden lezzetli ikramlar eşliğinde başlandı.

Başkadır Çengelköy'de Öğretmenler Günü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
24 Kasım Öğretmenler Günü Çengelköy İlköğretim Okulu'nda 1 gün geç kutlandı. Çengelköy İlköğretim Okulu'nda Öğretmenler Günü kutlaması 25 Kasım 2010 Perşembe günü okul aile birliği üyelerinin hazırladığı birbirinden lezzetli ikramlar eşliğinde başlandı.

Okul Müdürü Kevser Olgunçelik konuşmasına başlarken önce Yüce Rabbimiz Allah'a, sonra Atatürk'e ve annesine teşekkür ederek başladı. Öğretmenlerin yaşadığı ekonomik sorunlara ve bazı kuruluşlarda yeterli saygı ve saygınlığı görememesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 24 Kasım 1981 yılında ilk öğretmenler günü kutlaması'nın yapıldığında kendisinin Erzincan'da başladığı görevinden 23 Kasım'da ilişiğini keserek İstanbul'a doğru gelirken otobüste ki radyoda ilk Öğretmenler Günü kutlamasının yapıldığını duyduğunda hüngür hüngür ağladığını ifade etti ve kendisine ''neden ben şuanda ortada bir öğretmenim'' sorusunu  sorduğunu söyledi. 29 yıldır öğretmenlik yaptığını ve 8 yıldır da İstanbul'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İstanbul Öğretmenler Günü Kutlama Komitesi'nde görev yaptığını, Türkiye'de tek olan Validebağ'da bulunan Mustafa Necatibey öğretmenler huzur evi'nde bulunan emekli öğretmenleri ağırlama görevinin olduğunu ve bu nedenlede Validebağ öğretmenler evinin yeni açılışında bir görevinin olduğu için 24 Kasım'da öğretmen arkadaşlarının yanında olamadığını söyledi. 7 yıldır Öğretmenler Günü'nü görev yaptığı okullarda kutlamayı 1 gün sonra yapmak durumunda kaldıklarını söyledi. Çok kutsal bir meslek yaptıklarını, bayan öğretmenlerin de zaman zaman kendi çocuklarını ihmal ederek daha fazla ilgiyi öğrencilerine gösterdiğini ve öğrencilerimizi ihmal etmek gibi bir lükslerinin olmadığını dile getirerek konuşmasını tamamladı.


Okul Müdürü Kevser Olgunçelik'in konuşmasının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Esat Kalay yaptığı konuşmada böyle güzel bir günü bir gün geçte olsa çalışma arkadaşlarım ve öğretmenlerimizle birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum dedi. Müdür hanım'ın yaptığı konuşmada ''öğretmenlerin gerekli saygıyı, saygınlığı göremediği'' gibi bir cümle kullandığını ve kendisinin bir birey olarak üzüldüğünü söyledi. Öğretmenlerimize yeterince saygı gösterilmemesinin kendisini üzdügünü ifade etti. Önümüzdeki yıllarda çıkacak olan yasal desteklerle de öğretmenlerin hakettiğiniz değeri fazlasıyla göreceğinize inanıyorum diyerek konuşmasını bitirdi.

Konuşmalar ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu sanatçıları Eda Karaytu, Emre Erdal, Osman Öksüzoğlu ve Atilla Akıntürk, mini bir konser verdiler.

Konser sonrasında tüm okul öğretmenlerine Okul Aile Birliği tarafından hediye verilerek program sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir