Çengelköy Lisesi'nde olaylı Genel Kurul!

Çengelköy Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Kurul Toplantısı 24 Ekim 2010 Pazar günü okul binasında gerçekleştirildi.

Çengelköy Lisesi'nde olaylı Genel Kurul!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Çengelköy Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Ekim 2010 Pazar günü okul binasında gerçekleştirildi.

Genel Kurul Toplantısına Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Okul Müdürü Cemal Ak, Öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Vildan Özkan, Okul Aile Birliği Yöneticileri, üyeler ve basın mensupları katıldı.

Çengelköy Lisesi okul aile birliği genel kurulu yoklama ile başladı. Katılımcılar Haziran cetveline attıkları imzadan sonra divan kuruluna aday gösterilen Esat Kalay ve ekibini divan başkanlığına seçtiler. Divan kurulu göreve başlamasına mütakip saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Okul Müdürü Cemal Ak katılımcılara hoş geldiniz konuşması yaparak geçmişte görev alan ve Çengelköy Lisesi'nin bugünlere gelmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Üsküdar da Genel Lise sayısının üçe düşmesiyle Anadolu Lisesi'ne gidemeyenler ve Meslek Lisesi'ne gitmek istemeyenler mecburen bu üç liseden birine gidiyorlar o yüzden lise 1'inci sınıf kayıtlarımız bu sene 850 civarında olup sınıf tekrarı yapacak olan 200 öğrenci ile birlikte birinci sınıfların mevcutu 1050 olmuştur.


Okul Müdüründen sonra Okul Aile Birliği Başkanı Vildan Özkan söz alarak şunları söyledi; ''Kalite beratı oraya boşuna asılmadı. Ancak burada 10 yıldır emeği olan Mustafa Kortikoğlu'nun ve Okul Aile Birliği'nin çok büyük katkıları oldu. O ekibe teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Daha sonra Çengelköy Lisesi Okul Aile Birliği Faaliyet Raporunu Sibel Erol okudu; Başta 2009-2010 İSO belgesi alınması süreci ve buna bağlı sözleşmeli personel çalıştırılması ve idari işler konusunda yapılan işleri madde madde sıraladı. Faaliyet raporu hakkında çeşitli görüşler veliler tarafından dile getirildi.

Çengelköy Lisesi Müdürü Cemal Ak, ''Okul Aile Birliği ile ilgili mevzuatı açıkladıktan sonra, bir önceki dönemde yapılan kongre evrakları üzerinde yaptığı incelemede yönetmeliğe uygun bir yönetimin oluşturulmadığını, hukuken oluşturulmayan yönetimin yaptığı faaliyetlerin ibra edilemeyeceğini, öncelikle önceki dönemdeki yönetimin bu işleminin idari ve hukuki yönden incelenmesi gerektiğini bu nedenle; herhangi bir yükümlülük altına girmek istemediğini ve faaliyet raporuna imza atmadığını, zamanında hukuken oluşturulmayan bir yönetimin faaliyet raporunun ibra edilmemesi'' yönünde kanaatini dile getirdi.

Geçen dönem Okul Aile Birliği Başkanlığını yapan Şenol Köseoğlu ise Okul Aile Birliği toplantısı başka yönlere kaydırılmak isteniyor, sanki bir siyasi partiye genel başkan seçiliyor diyerek tepki gösterdi ve yeni dönem için aday olmayacağını belirterek toplantı salonunu terk etti.

Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporları yapılan oylamalar sonucunda kabul edilmedi.

Başkandan Çengelköy Lisesine Müjde...
Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara Genel Kurul toplantısının Pazar günü yapılmasına rağmen toplantıya katıldı. Genel Kurula katılan velileri selamladı her zaman lisemizin yanındayız dedi ve lisenin futbol sahasını en geç Nisan 2011'e kadar yapacaklarını ve okula teslim edeceklerinin sözünü verdi bu da veliler tarafından alkışlar arasında memnuniyetle karşılandı.

Yeni dönem yönetim için üç liste aday oldu. Osman Yavuz, Ali Rıza Yılmaz ve Hasan Çalışkan başkanlıklarında üç liste velilere tanıtıldı. Ardından Osman Yavuz, Hasan Çalışkan lehine listesini seçimden çekmesiyle katılanların 100 ünün oyunu alan Hasan Çalışkan, Haydar Zengin, Hülya Erdem, Sabahattin Yıldırım Yönetime Kuruluna seçilirken, Hayrettin Yılmaz, Emine Ketenci ise Denetleme Kuruluna seçildiler. Bu listeye Okul Müdürü bir Öğretmen ve bir Müdür Muavini eklenerek yeni dönemde görev yapılacak.

Yeni Okul Aile Birliği Seçimlerinin ardından Tamer Akyıldırım her zaman okula destek olacağını ifade ederek 10 bin TL yardımda bulunma taahhüdü verdi. Tamer beyin bu taahhüdü salonda bulunan katılımcılar tarafından büyük bir alkış aldı. Ayrıca yeni dönemde de okula aidat olarak verilen yıllık ücret 100 TL olarak belirlendi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir