Üslüdar dev operasyon.!

Üsküdar'da yaklaşık 700 polisin katılımıyla narkotik ve asayiş suçlarına yönelik dev bir operasyon yapıldı.

Üslüdar dev operasyon.!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar'da yaklaşık 700 polisin katılımıyla yapılan narkotik ve asayiş suçlarına yönelik operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı. Üsküdar'da akşam saatlerinde ağırlıklı Salacak sahili ve Selami Ali Mahallesi'nde başlatılan operasyon çerçevesinde, kontrol altına alınan sokaklarda kişilerin üst araması ve genel bilgi taraması (GBT) yapıldı, araçlar kontrolden geçirildi. Operasyon kapsamında, kıraathane, ev ve internet kafelerde denetimler yapıldı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyona, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra asayiş, özel harekat, çevik kuvvet şubeleri ve ilçe emniyet müdürlüğü personelleri ile yunus ve güven timlerinden oluşan yaklaşık 700 polis katıldı. Operasyonda, 10'u çeşitli suçlardan aranan 13 kişi gözaltına alındı. İş yeri, ev ve kıraathane baskınlarında çeşitli miktarda uyuşturucu hap, esrar ve bonzai ele geçirildi. Aramalarda, 1 ruhsatsız silah, çok sayıda mermi ve 1 bıçak bulundu. Denetimlerde trafikteki sürücülere de alkol kontrolü yapıldı.

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir