Üsküdarda iki kaza...

Üsküdar aynı günde, iki trafik kazası haberi ile sarsıldı. Kazalarda 1 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı.

Üsküdarda iki kaza...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar kazaları ile sarsıldı. Aynı gün içinde değişik zamanlarda gerçekleşen kazalarda 1 kişi öldü, 6 kişide değişik yerlerinden yaralandı.
 
İlk Kaza Haberi Acıbadem'den Geldi: 3 Yaralı
Harem'den Ankara istikametine giden 34 TT 3375 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Yılmaz, Acıbadem köprüsü altında otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. İçinde Şanver Yılmaz ve Ömür Bilkil'in de bulunduğu otomobil merdiven korkuluklarına çarparak yol kenarına savruldu.
 
Kazada otomobilin ön tarafı ve kapıları büyük zarar görürken, sürücü ve araç içindekiler hafif yaralandı. Kaza sonrası Şanver Yılmaz ve Ömür Özdil araçtan çıkmayı başarırken, sürücü Mustafa Yılmaz ön kapıların zarar görmesi nedeniyle otomobilden çıkamadı.
 
Olay yerine gelen sağlık ekibleri koltuğu arkaya doğru yatırarak sürücü Mustafa Yılmaz' ı arka kapıdan dışarı çıkardı. Yaralı sürücü Göztepe Eğitim ve Araştırma hastenesine kaldırılırken, olay yerinde incelem yapan polis ekibleri Sürücü Mustafa Yılmaz' ın kimlğini ve ehliyetini bulamadı. Yılmaz'ın akrabası olan ve kazadan sonra araçtan kendi imkanları ile kurtulan Sanver Yılmaz ise polise kendi ehliyetini vererek '' Aracı ben kullandım'' iddiasında bulundu.
 
Polis görgü tanıkları ve yaralıların ifadelerinden sonra, aracı kimin kullandığını belirleyecek. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
İkinci Kaza Haberi Selimiye'den; 1 Ölü, 3 Yaralı
İkinci kazaya karışanlar ilk kazadaki kadar şanslı değildiler. Aşırı hız yüzünden meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, yol kenarında duran yolcu minibüsüne arkadan çarptı. İtfaiye tarafından sıkıştırıldığı yerden kurtarılan otomobil sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kazada araçta bulunan 3 kişide yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, kaza Üsküdar Tıbbıye caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 34 ZM 2623 Plakalı Zeynel Orsel'in (29) kullandığı otomobil aşırı hız yüzünden kontrolden çıkarak  cadde üzerinde duran 34 M 2322 plakalı Kadıköy-Örnek mahallesi yolcu minibüsüne arkadan çarptı.
 
Çarpmanın şiddetiyle otomobilde bulunan Hative Demirbaş, Perihan Uysal ve Neşe Dirlik hafif yaralanırken, otomobil sürücüsü araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekibleri Orsel'i kurtarabilmek için büyük çaba sarfetti. Bu sırada araç içinde sıkışan sürücünün arkadaşları sinir krizileri geçirdi. Uzun uğraşlar sonrası sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olan Orsel tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Kazada hurdaya dönen araçlar çekici yardımıyla kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden araç sürücüsünün alkollü olduğu idia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Haber: Ali Süzen
Kaynak: Haberflas

Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir