Başbakan Üsküdar'da Coşkuyla Karşılandı

Başbakan Erdoğan, Üsküdar'daki konutuna gelişinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başbakan Üsküdar'da Coşkuyla Karşılandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kuzey Afrika dönüşü onbinlerce insan tarafından Atatürk Havaalanında karşılanan Başbakan Erdoğan, Üsküdar'daki konutuna gelişinde de halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, havaalanından çıktıktan sonra sabah saat 04.30 sıralarında Üsküdar'daki konutuna ulaştı. Çok sayıda Üsküdarlı, ellerinde Türk bayrakları ile Erdoğan'ın eve gelişini bekledi.

Seçim otobüsünde konutuna ulaşan Erdoğan, burada bir konuşma yaptı. Havaalanından evine gelinceye kadar yoğun bir ilgi ile karşılaştığını belirten Erdoğan, ''Biliyorsunuz yola çıkarken bir şey söylemiştik. Uzun bir ince yoldayız gidiyoruz gündüz gece demiştik. Bugün havaalanında da ifade ettim. Bugüne kadar hep dik durduk ama dikleşmedik. Bütün olanlar bütün bitenler hepsi bir kenara ama şunu bilmenizi istiyorum. Biz sizlere yola çıkarken ne vaat ettiysek bugüne kadar onu yaptık. Bundan sonra da onları yapmaya devam edeceğiz. Şunu da söylüyorum. Biz hiçbir adımı istişaresini yapmadan atmadık. Ama birilerinden izin almak suretiyle de bu ülkede hizmet etmek gibi bir derdimiz yok. Ki kendinden izin alınmasını bekleyenler, bu ülkede taş üstüne taş istemeyenlerdir'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Üsküdar'daki konutuna gelişinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, İlçe Başkan Yardımcıları Esat Kalay, Adem Kaan Pehlivan, Süleyman Gedikoğlu ve diğer yöneticilerle birlikte çok sayıda Üsküdarlı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Üsküdar'da karşıladı.

''YEŞİLİ SEVMEK BİZİM DERDİMİZ''
Yeşile karşı duyarlı olduklarını belirten Erdoğan, ''Şunu çok açık söylüyorum. Yeşili sevmekse o bizim derdimizdir. Yeşili bizim gibi on yıllar boyu bizim gibi seven çıkmamıştır. Çevre dostu olmaksa çevre dostu olanlara diyorum ki, siz bizden daha iyi dost bulamasınız. Bizim yanımıza gelin. Çünkü sizin yanınızdaymış gibi görünenlerin çevrecilikle uzaktan yakından alakası yok'' şeklinde konuştu.

''BU MÜCADELENİN KARŞISINDA FAİZ LOBİSİ VAR''
Eylemlere karışanların çevreye zarar verdiklerine burgu yapan Erdoğan, ''Hiç endişeniz olmasın. Biz mehter takımını çok severiz ama mehter takımı gibi iki ileri bir geri gitmeyiz. Çünkü bizim yürüyüşümüzde istikrar vardır. Bizim yürüyüşümüzde güven vardır. Ve şunu da söylüyorum. Bunu tekrar ediyorum. Bu mücadelenin karşısında iyi bilin ki faiz lobisi vardır. Amerikadaki gazetelere ilan verme gayreti içerisine girenler bu lobilerin ta kendileridir'' şeklinde konuştu. Konuşmasını bitiren Başbakan Erdoğan, otobüsten indikten sonra bir süre vatandaşın içine girdi ve tezahuratlar eşliğinde evine geçti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir