Üsküdar Oynadı, 3 Puanı Orhangazi Kaptı

Temsilcimiz Anadolu Üsküdar 1908, Maltepe stadında Orhangazi Gençlerbirliğine 2-1 yenilerek büyük bir yara aldı.

Üsküdar Oynadı, 3 Puanı Orhangazi Kaptı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
TFF 3.Lig
1.Grup 17.Hafta
 
Anadolu Üsküdar 1 - 2 Orhangazi G.B.
 
Temsilcimiz Anadolu Üsküdar 1908 Perşembe günü Maltepe Stadın Orhangazi G.B ile karşı karşıya geldi. Hafif yağmur altında oynanan karşılaşmayı Yeşil-Beyazlı temsilcimiz 2-1 kaybederek klasman grubu öncesi büyük bir yara aldı.
 
Temsilcimiz ilk yarıya hızlı başladı. İlk 30 dakikalık bölümde Sezgin ve Tahir'in birer topu direkten dönerken, Orhangazi G.B Üsküdar kalesine deyim yerindeyse hiç gelemedi. İlk yarının son bölümünde nadir gelişen bir Orhangazi G.B. hücumunda defansın arkasına atılan topa, defans ofsayt diye duraksayınca  9 numaralı Orhangazi Gençlerbirliği oyuncusu kaleciyle karşı karşıya kalarak durumu 1-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla konuk ekip adına sona erdi.

Üsküdar ikinci devreyede hızlı başladı. Ardı ardına ataklar geliştiren ekibimiz, kontrollü paslaşarak Orhangazi G.B. kalesine yüklenirken Tahir'in vurduğu top Orhangazi G.B. defansında bir oyuncunun eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Gol krallığında iddaalı olan Tahir golü atarak hem skoru eşitledi, hemde gol sayısını 12'ye çıkardı ve gol krallığında ilk sıraya yükseldi. Bu dakikalardan sonra Sezgin'le 2-3 net pozisyondan yararlanamayan temsilcimizin kötü oyununa birde hakemin yanlı kararları eklenince maç iyice çileden çıktı.
 
Son dakikalarda Ekibimizin Orhangazi G.B. kalesinde yoğunlaşan atakları vardı. Konuk ekip ise kontra ataklarla Üsküdar kalesinde gol aradı. Bu ataklaradan birinde kazanılan serbest vuruşta, defansımız topu uzaklaştırıp ofsayt taktiği yapmak isterken Emin ve Yasin'in geride kalması bir anda Orhangazi'ye pozisyon fırsatı verdi ve konuk ekip Aykut'un attığı golle maçta yeniden öne geçti. 2-1... 
 
Golü attıktan sonra Aykut Üsküdar kulübesine terbiyesiz hareketler yaptı, iki dakika sonrada sakatlanıp oyundan çıktı. Çıkarkende tribünlere ters sözler söylerek tahrik etti.
 
Golden sonra beraberlik arayan Üsküdar, aradığı golü bir türlü bulamayınca maç bu skorla 2-1 Orhangazi Gençlerbirliği üstünlüğü ile bitti.  Maçtan sonra Orhangazi büyük sevinç yaşarken, temsilcimiz ise sahadan üzgün bir şekilde ayrıldı.

MAÇTAN ÖNCE DOSTLUK KONUŞTU.
 
Orhangazi G.B. teknik direktörü Soner Büyükergün geçen yıl Anadolu Üsküdar'ın yardımcı hocalığını yapması, yardımcı hoca Mehmet Alarçinin ise geçen sene Anadolu Üsküdar kaptanı olması, ayrıca malzemecisininde Üsküdarın eski malzemeci yardımcısı olması maçtan önce hoş bir sohbet havasının doğmasına neden oldu. Bu arada Orhangazi protokolüde maça yoğun ilgi gösterdi.

Temsilcimiz klasman grubunun son haftasında deplasmanda Oyak Renault ile karşılaşacak.
Oyak Renault - Anadolu Üsküdar 1908
28 Aralık Pazar
Oyak Stadı-Bursa
Saat:13:30

Temsilcimize Üsküdar34 Sitesi Olarak Başarılar Dileriz.

Haber: Emir Koca

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir