Anket Sona Erdi

Süper Amatör ve 1. Amatör Lig takımları arasında düzenlediğimiz; Üsküdar'da Hangi Takımın Taraftarısınız? anketi sona erdi.

Anket Sona Erdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da Hangi Takımın Taraftarısınız?


Toplam Katılım Sayısı : 989


1. 311 oy %31,44 Çengelköyspor

2. 265 oy %26,79 Anadolu Üsküdar 1908

3. 123 oy %12,43 Diğer

4.   98 oy %9,91 Beylerbeyispor A.Ş.

5.   55 oy %5,56 Bağlarbaşıspor

6.   49 oy %4,95 Selimiyespor

7.   46 oy %4,65 Kirazlıtepespor

8.   42 oy %4,24 Sultantepespor

Anketler herzaman doğruları göstermemekle beraber yol göstericilerdir. Sonuçlar bu nedenle önemlidir. Bu kısa açıklamadan sonra bizim yapmış olduğumuz ankete değinecek olursak;

Öncelikle bu yüksek oranda katılımdan ötürü herkese teşekkür ederim. Malumunuz üzere Üsküdardaki gerek profesyonel gerekse amatör spor kulüpleri büyük sıkıntılarla mücadele etmektedirler. bu sıkıntıların en büyüklerinden biride taraftar desteğidir. İstanbul gibi 3 büyük kulübe sahip bir sehirde ilçe ve semt takımlarına taraftar bulmak en az kulübü yönetmek kadar zordur. İşte bu şartlar altında nüfusu 500 bini aşan Üsküdarda ankete katılım sayısının 989 olması, maçlara gelen taraftar sayısı ve sitemizde yapılan kulüp haberlerinin okunma sayısı gerçekten çok azdır.

Anketin ilk gününden itibaren Çengelköyspor ve Üsküdar Anadolu arasında kıyasıya bir yarış başladı. Daha sonraki zamanda Çengelköyspor kulübünün internet sayfasınında açılmasıyla birlikte, bu kulübün taraftarların ankete yoğun bir katılımı oldu ve ankette birinciliği kimseye kaptırmadılar. Şahşi düşüncem Üsküdar Anadolu Kulübününde internet sitesi yayında olmuş olsaydı, ankette bu kadar fark olmaz ve son güne kadar kafa kafaya giderdi.

Zaten sitedeki Çengelköyspor ve Üsküdar Anadolu kulüplerinin haberlerinin okunma sayısına bakacak olursak, istatiskler benim düşüncemi destekliyor. Sitede kulüp haberleri bazında en çok Üsküdar Anadolu, daha sonrada Çengelköyspor haberleri okunuyor. Beylerbeyispor haberleri ise aynen ankette olduğu gibi okuma sayısı olarakta beyağı geride kalıyor.

Haber: Ali Süzen


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir