Türkiye'nin minikleri, iyi taraftar

Üsküdar Belediyesi'nin ''İyi taraftar? projesi çocukları sevindirdi

Türkiye'nin minikleri, iyi taraftar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türkiye'nin farklı bölgelerinden yetenekli genç oyuncuların futbol eğitimine destek veren ''Türkiye'nin Minikleri, Dünyanın Yıldızları'' projesiyle adından söz ettiren Avea, Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği ''Türkiye'nin minikleri, iyi taraftar'' projesine de destek oldu. ''İyi futbol izlemeyen çocuk kalmasın'' sloganıyla başlatılan organizasyonun ilkinde çocuklar Fenerbahçe - Eskişehirspor maçını tribünden izledi.

Projenin ilk ayağında, Üsküdar Belediyesi ile işbirliği yapan Avea, bugüne kadar stadyumda hiç maça gitmemiş 20 taraftar adayını, ebeveynleri eşliğinde dün oynanan Fenerbahçe - Eskişehirspor futbol karşılaşmasında ağırladı. Bu projenin uzantısında İstanbul'daki 10 ilçe ile daha işbirliğinin yapılacağı ve ''iyi taraftarlık'' için 10 ilçede 200 çocuk ve 200 ebeveynin stadyuma götürülerek maç izlemeleri sağlanacak.

Futbola erişim imkanı sınırlı minik taraftarların, stadyum ortamında maç izleyebilmesine ve aynı zamanda gelecek nesillerin iyi taraftarlık ilkeleri konusunda bilinçlendirilmesine hizmet etmek üzere planlanan projenin yerel yönetimler ile el ele hayata geçirildiği açıklandı.

Projenin ilk ayağında, Üsküdar Belediyesi ile işbirliği yapan Avea, Üsküdar ilçesi sınırları içerisinde bugüne kadar stadyumda hiç maça gitmemiş 20 taraftar adayını, ebeveynleri eşliğinde dün akşam oynanan Fenerbahçe - Eskişehirspor futbol karşılaşmasında ağırladı.

Maç öncesi, Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin ve Üsküdar Belediyesi Başkanı Mustafa Kara'nın ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya gelen minikler, ardından Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki karşılaşmada heyecanlı dakikalar yaşadılar.

ÇOCUKLARA FIRSAT EŞİTLİĞİ SUNUYOR
Yemekte yaptığı konuşmada gerçekleştirdikleri ''Türkiye'nin Minikleri İyi Taraftar'' projesine destek vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Üsküdar Belediyesi Başkanı Mustafa Kara, ''Futbolu seven hangi çocuk, tuttuğu takımın maçına ailesi ile gitmeyi hayal etmez? Ama imkanı olmaz. Avea'nın gerçekleştirdiği bu proje, bu açıdan bakıldığında çocuklarımıza fırsat eşitliği sunarken aynı zamanda hayal kurmayı ve hayallerinin peşinden gitmenin önemine dikkat çekiyor. Dolayısıyla desteklenmesi gereken, örnek alınacak bir proje.'' dedi.

Stadyumda Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir'in karşıladığı Türkiye'nin Minikleri, maçı Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin ve Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen ile birlikte izlediler.

13-16 yaş aralığında, çocuklardan oluşan geleceğin ''iyi taraftarları'', Fenercell Tribünü'nden izledikleri karşılaşma sırasında giydikleri ''Türkiye'nin Minikleri, İyi Taraftar'' tişörtleri ile renkli enstanteneler oluşturdular.

İyi taraftarlık için 10 ilçede 200 çocuk 200 ebeveyni stadyuma götürüp okularda etkinlikler düzenleyeceklerini de belirten Coşkun Şahin, proje kapsamında bu yıl 10 civarında futbol maçında, geleceğin taraftarlarını ağırlamak üzere planlama yapıldığını ifade etti.

Coşkun Şahin; aynı zamanda eğitim kurumları ile de işbirliğine giderek, okullarda düzenlenecek bilinçlendirici aktiviteler ile binlerce minik taraftar ve taraflar adayına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.


PirsusHaber



Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir