Yavuztürk'de iftar vaktine büyük ilgi

Üsküdar Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ve bu yıl da büyük bir başarıyla devam eden mahalle iftarları son olarak Yavuztürk Mahallesi Pazar Sokak'ta gerçekleştirildi.

Yavuztürk'de iftar vaktine büyük ilgi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Çadır geleneğini 1994 yılında Türkiye'de ilk kez başlatan Üsküdar Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ve bu yıl da büyük bir başarıyla devam eden mahalle iftarları son olarak Yavuztürk Mahallesi Pazar Sokak'ta gerçekleştirildi.

Yavuztürk'deki iftara Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın yanı sıra AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Yavuztürk Mahalle Muhtarı Ahmet Başbaydar ile 3 bine yakın Yavuztürk sakini katıldı.

İftar alanında mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ile karşılaşan Mustafa Kara ve Bilal Erdoğan, mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşırken sevgi yoğunluğu nedeniyle ikili zaman zaman yürümekte bir hayli zorlandı.

Belediye Başkanı Mustafa Kara, Bilal Erdoğan ve AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın selamlama konuşmaları sonrası Kur'an Tilaveti gerçekleştirildi. Ezanın okunması ile birlikte 3 bin Üsküdarlı hep birlikte iftarını açmanın mutluluğunu yaşadı.


Bağlarbaşı yine şen şakrak
Bağlarbaşı Kültür Merkezi, etkinlik alanına gelen Üsküdarlılara yine ücretsiz ikramlarla ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 8 Ağustos Pazartesi akşamı Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu sanatçıları sergiledikleri performansla büyük beğeni topladı. Önce ortaoyunu ve meddah gösterisi ardından da seyircilerin katılımıyla gerçekleştirilen eğlence dolu yarışmalar, Kültür Merkezi'nin bahçesini dolduran Üsküdarlılara neşe dolu saatler yaşattı.

Daha sonra ezgileriyle sahne alan Ömer Karaoğlu, 1 saatten fazla süreyle güzel bir konser gerçekleştirdi. Konser sonrası Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Karaoğlu'na bir teşekkür plaketi verdi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir