Ramazan çadırı için hazırlık

11 ayın sultanı Ramazan geldi... İftar çadırları bu yıl da kuruldu.

Ramazan çadırı için hazırlık
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Koca koca kazanlarda kilolarca et, nohut, çorba pişiyor. Bu hummalı çalışma Ramazan çadırına 20 bin kişiye yemek yetiştirmek için.

Üsküdar Belediyesi aş evinde aynı anda 22 kazan yemek pişiyor. Ramazan ayı boyunca Üsküdar'da dokuz ayrı noktada iftar yemekleri dağıtılacak. 20 bin kişilik iftar mönüsünde çorbadan, tatlıya her şey var.

Günlük 2.000 kg et, 2.000 kg pirinç, 1.200 kg tulumba tatlısı ve 500 kg mercimek çorbası, 20.000 adet ayran, ekmek ve hurma dağıtımı yapılacak. Aşçılar, sabah erken saatlerde kazanların başında çalışmaya başlıyor.


TGRT Haber



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir