Bulgurlu Semt Konağı'nın temeli atıldı

Üsküdar'ın tarihi ilçelerinden Bulgurlu'da eğitim, kültür, sanat ve sosyal faaliyetler yönünden önemli bir eksiği giderecek olan Bulgurlu Semt Konağı'nın temeli 28 Mayıs Cumartesi günü atıldı.

Bulgurlu Semt Konağı'nın temeli atıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde Üsküdar'da birçok yatırıma imza atan Üsküdar Belediyesi, 2011 yılında da yeni projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Üsküdar'ın tarihi ilçelerinden Bulgurlu'da eğitim, kültür, sanat ve sosyal faaliyetler yönünden önemli bir eksiği giderecek olan Bulgurlu Semt Konağı'nın temeli 28 Mayıs Cumartesi günü atıldı.

Temel atma törenine Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Kara, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, AK Parti Milletvekili adayları, İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sürekli gelişen ve gerektiğinde değişebilen, esnek bir hizmet platformu
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, temel atma töreni nedeniyle yaptığı konuşmada, yapılan törenin sadece bir temel atma töreninden ibaret olmadığını, neşe, sevinç, muhabbet ve emeğin temelinin de atıldığını belirtirken Üsküdar'ın bütün semtlerine yayılacak büyük bir projenin başlangıcının Bulgurlu'da yapıldığını ifade etti.

Mustafa Kara konuşmasında, Üsküdar'ın tarihi bir ilçesi olan Bulgurlu'da uzun yıllardır böylesine önemli bir merkeze ihtiyaç duyulduğunu, vatandaşların düğünlerini bile başka mahallelerdeki düğün salonlarında yapmak zorunla kaldıklarını ifade ederken, içinde Bilgi Evi de bulunan Bulgurlu Semt Konağı'nın mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını giderecek bir yer olması açısından büyük önem taşıdığını söyledi.


Konuşmasında, Bulgurlu Semt Konağı'nın eğitim, kültür ve sanat gibi programlarla keyifli vakit geçirilebilecek nezih bir yer olduğunun altını çizen Mustafa Kara, söz konusu Semt Konaklarının mahalle sakinlerinin ihtiyaç analizleri yapılarak hizmete alındığının altını çizdi.


Üsküdar Belediyesi'nin gerçekleştirdiği projelerin sürekli gelişen ve gerektiğinde değişebilen esnek bir hizmet platformu niteliği taşıdığını söyleyen Mustafa Kara, ilk olarak temeli Bulgurlu'da atılan ancak ilçe genelinde hemen her mahallede yapmayı hedefledikleri Semt Konakları'nı Üsküdarlı hanımlar için alternatif bir yaşam alanı haline getireceklerinin altını çizdi.

1.100 metrekare alanda kurulacak olan ve 2011 yılı sonunda tamamlanması öngörülen Bulgurlu Semt Konağı'nda Bilgi Evi ile birlikte dernek gecelerinin, nikâh ve düğünlerin yapılacağı 750 kişilik salon ve kadınlar için El Sanatları Kursları'nın yapılacağı atölyeler yer alacak.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir