ANAP Üsküdar topluca CHP'ye katıldı

Anavatan Partisi Üsküdar ilçe teşkilatı yöneticileri ve üyeleri aralarında yaptıkları değerlendirmeler sonucu topluca CHP 'ye katıldılar.

ANAP Üsküdar topluca CHP'ye katıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Anavatan Partisi Üsküdar ilçe yönetimi tarafından alınan bu karar ANAP Üsküdar İlçe Başkanı Emre Gülener tarafından CHP PM Üyesi Mahmut Tanal ve CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya'ya iletildi. Katılım talebini memnuniyetle kabul eden CHP Üsküdar ilçe teşkilatı Anap'lılar için toplu katılım töreni düzenledi.

Üsküdar Aktürk Düğün salonunda yapılan toplu katılım töreni CHP 'liler arasında büyük sevinç yaratırken, salonda iktidar umutlarının zirve yaptığı anlar yaşandı. Alkışlar dakikalarca susmadı.

Yeni Evinize Hoş geldiniz
İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya yaptığı konuşmada ''Yeni evinize hoşgeldiniz, sizlerle çok güzel şeyler yapacağız. Bu ülkenin durumu ortada... Acaba dinleniyor muyum, fişleniyor muyum, izleniyor muyum teredütü yaşamak istemiyoruz. Bir halkın evladı çıkıp diyor ki, Ben fakirlik istemiyorum, çocuklar aç kalsın istemiyorum. Ben fakire aylık 600 TL maaş vereceğim. Sıkıntı sadakat kültüründen biyad ettirmek. Güneş Üsküdar'dan doğacak. Biz Üsküdardan yüzde 41 alacağız. Kırkbir kere maşallah diyeceğiz, dedirteceğiz. Bunları hep birlikte başaracağız. Sizler epeyce dinlendiniz, enerjinizi iktidar yolunda harcayacaksınız'' dedi.

CHP PM Üyesi İhsan Özkeş ''Bu gün aramıza katılan kardeşlerimiz ilerlediğimiz kutlu yolda bizlere güç verdi. Bu partide 50 yıldır var olan arkadaşımda bu gün katılan arkadaşımda aynı seviyede birlikte verdikleri katkılarla yolumuza devam edeceğiz... Aramıza hoş geldiniz'' dedi.

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ekşi ''Hangi sorunu Çözdüler''
CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cemil Ekşi yaptığı konuşmada ''17 yıldır İstanbul'u yönetiyorlar trafik sorununu çözdüler mi? 9 yıldır ülkeyi yönetiyorlar, işsizliği yoksulluğu çözdüler mi? Cumhuriyet döneminde kurulan bir çok kuruluşu sattılar yerine ne kurdular? Türkiye'nin bu günkü insan ve ekonomik gücüyle 9 yılda ne yaptılar. Yeri geldiğinde CHP bu ülkeye hiçbir şey yapmadı diyorlar.

Osmanlının külleri üzerine bir ülke kuran ve o ülkeyi de Cumhuriyet yapan kim? Tüm yokluklara ve yoksulluğa rağmen ilk on yılda yapılanlar onuncu yıl marşında ne güzelde anlatılıyor. Bir dönüp on yılda neler yapılabileceğine bir baksınlar ve kötüledikleri CHP zihniyetinden ders alsınlar'' dedi.

Bizim itirazımız var
ANAP Üsküdar ilçe başkanı Emre Gülener CHP ye katılım nedeniyle yaptığı konuşmada ''Sevgili CHP'li arkadaşlarım bizlere soruyorlar! Akıllarında hep aynı sorular neden CHP, gelin iktidar partisine veya başka tarafa gitmelisiniz diye, ancak bizim itirazımız var, Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetinden aydınlıktan ayrılmaya itirazımız var. Atatürk ilke ve devrimleri yolundan ayrılmaya itirazımız var. Ulusal yapıdan üniter yapıdan ayrılmaya itirazımız var. CHP'ye geçiş yolunda bizlerden ilgisini esirgemeyen Av. Mahmut Tanal ve İlçe Başkanımız Mustafa Çetinkaya'ya çok teşekkür ediyorum hep birlikte çok çalışacağız'' dedi. Emre Gülener'in konuşması ayakta alkışlanırken konuşması zaman zaman alkışlarla kesildi.

ANAP Üsküdar ilçe Başkanı Emre Gülener, eski İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Günsu Akçagöz, Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Sebahat Şenbulut, eski Üsküdar Kadın Kolları başkanı Gülsüm Kayışkıran, 2009 Yerel Seçimlerinde Anap Üsküdar Belediye Başkan adayı Av. Çiğdem Sevand'ın Rozetleri PM Üyesi İhsan ÖZKES, CHP eski PM Üyesi ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Buket Müftüoğlu, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cemil Ekşi ve bir çok yönetici tarafından takıldı.


Üsküdar 34/Yeni Tuzla



Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir