HAS Parti Üsküdar'ı Numan Kurtulmuş açtı

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın açılışını Genel Başkan Numan Kurtulmuş yaptı. Açılış törenine Üsküdarlılar yoğun ilgi gösterdi.

HAS Parti Üsküdar'ı Numan Kurtulmuş açtı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İstanbul'daki seçim turunu Sultanbeyli'de başlatan Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, sırasıyla Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye ve Üsküdar ilçe teşkilatlarının açılışını yaptı. Uğradığı ilçelerde işlek caddelerde yürüyerek halkın arasına karışan Kurtulmuş'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Seçim otobüsüyle Üsküdar'a gelen Numan Kurtulmuş, otobüsten halkı selamladı ve partisi için seçimlerde destek istedi. Üsküdar ilçe binasının önüne gelen Kurtulmuş, burada da ''Başbakan Numan'' sloganları ile karşılandı. Alkışlar ve sloganlar eşliğinde konuşma yapacağı kürsüye gelen Kurtulmuş, selamlama konuşmasının ardından yeni parti binasının açılışını yaptı. Parti binasında Kurtulmuş'a bir tablo hediye edildi. Kurtulmuş daha sonra üzerinde HAS Parti yazılı pastayı kesti.

HAS Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ali Kasap

HAS Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ali Kasap

HAS Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın açılışı öncesinde bir konuşma yaparak halka seslenen Numan Kurtulmuş, vatandaşlara partisini anlattı, ''Bu ülkede kaynakların hakça, adaletli bir şekilde kullanılması için yola çıkıyoruz. Bu ülkede hakça dağılımı, adaletli dağılımı HAS Parti sağlayacaktır'' dedi.

HAS Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın açılışı öncesinde bir konuşma yaparak halka seslenen Numan Kurtulmuş, vatandaşlara partisini anlattı, ''Bu ülkede kaynakların hakça, adaletli bir şekilde kullanılması için yola çıkıyoruz. Bu ülkede hakça dağılımı, adaletli dağılımı HAS Parti sağlayacaktır'' dedi.


Numan Kurtulmuş, partisinin Üsküdar İlçe binasının açılışında yaptığı konuşmada, HAS Parti'nin Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek, ''Bu kadar kısa sürede, geniş bir tabanda kurulan, yani ülkenin çok farklı kesimlerinden insanların katıldığı bir parti Türkiye'de ilk defa olmuştur ve bu parti sadece bir masa başı partisi olmadığını açık bir şekilde ortaya koymuştur'' diye konuştu.

SOĞUK SAVAŞ SİYASETİ
Millet özellikle iktidar ve ana muhalefet arasındaki bu kör dövüşünden bıktığını söyleyen Kurtulmuş, "Hergün televizyonlarını açtığı zaman hiçbir şey konuşmayan, sürekli kavga eden iktidar ve muhalefet partisi Türkiye'nin geçmişinde kalmış olan tarzdır. Soğuk savaşın siyaset üslubudur. Ötekileştiren, karşı tarafı düşman gören, el uzatmayan, onu anlamaya çalışmayan bir dildir. Öyle olduğu için de niteliği itibariyle çözüm üretmeyen bir siyasettir.'' dedi.


Hiç kimsenin bir diğerinden üstün ya da aşağı olmadığı, hiç kimsenin herhangi bir gerekçeyle üstün vatandaş kabul edilmediği bir Türkiye istediklerini belirten Kurtulmuş, ''Bu ülkenin cumhurbaşkanıyla, şurada arabayı yıkayan kardeşim arasında hiçbir fark kalmadığı, herkesin özgür ve eşit yurttaşlar olduğu bir Türkiye'yi kurmak üzere yola çıkıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun'' şeklinde konuştu.

Kurtulmuş, ülke kaynaklarının hakça, adaletli bir şekilde kullanılması için yola çıktıklarını, hakça dağılımı, adaletli dağılımı partisinin sağlayacağını belirtti.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir