AK Parti Üsküdar'da beklenen oldu

AK Parti Üsküdar ilçe teşkilatında beklenen oldu ve yeni İlçe Başkanı olarak herkesin beklediği isim olan Sinan Aktaş atandı...

AK Parti Üsküdar'da beklenen oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Üsküdar yeni İlçe Başkanı SİNAN AKTAŞ
Zekeriya Erdim'im milletvekili aday adaylığı için istafa ettiği 15 Ocak'tan bugüne kadar boş kalan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı koltuğunun sahibi belli oldu.

18 Ocak'ta yapılan temayül yoklaması sonuçları il başkanlığına gönderilmiş, sonrasında ise bekleme sürecine geçilmişti. Beklenen haber bugün akşam saatlerinde AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından yapıldı ve Sinan Aktaş'ın Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığına atandığı kamuoyuna duyuruldu.

İşte AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığından yapılan açıklama;

12 Haziran 2011'de yapılacak olan Genel Seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı için, 2004 yılında devraldığı İlçe Başkanlığı görevini 15 Ocak 2010'a kadar başarıyla devam ettiren ve Üsküdar'ımızın ak günlere kavuşmasına vesile olan değerli ilçe başkanımız Zekeriya ERDİM istifa etmiş ve milletvekilliği aday adaylığını açıklamıştı.

İlçe Başkanlığı'mız için 18 Ocak 2010 Salı günü İl Başkanlığımız tarafından ''temayül yoklaması'' gerçekleştirilmiş ve ilçe başkan adaylarımız arasında tatlı bir rekabet yaşanmıştı. Temayül oylaması sonrasında İl Başkanımız Aziz Babuşçu tarafından adaylar ile mülakat yapılmıştı.

İl Başkanlığımızın önerisi ve Genel Merkezi'mizin de oluruyla AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı görevine bugün itibariyle, bugüne kadar Teşkilat Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Sinan AKTAŞ atanmış bulunmaktadır.

Yeni İlçe Başkanımız Sinan AKTAŞ'ı tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz. Yeni İlçe Başkanımız ile çok daha güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu atamanın tüm teşkilatımıza ve Üsküdar'ımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, ''DURMAK YOK, YOLA DEVAM'' diyoruz.

Sinan Aktaş Kimdir? Özgeçmişi...
Sinan Aktaş AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı1966 Kastamonu doğumlu. Kadıköy İmam Hatip Lisesi?ni ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

Lise ve üniversite yıllarından itibaren sosyal sorumluluk bilinciyle ve birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev aldı. Üniversite yıllarında gençlik üzerine dergi çıkardı. Halen Kurucusu olduğu Yayıncılık ve Reklam Ajansı üzerine firma ortaklığı var.

2004 yılından itibaren Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığında yönetim ve yürütme kurulu üyesi oldu. Sırasıyla Tanıtım Medya, Halkla ilişkiler ve Seçim İşleri Başkanlıklarında bulundu. 3. Olağan kongre sonrasında Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi. 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Üsküdar SKM Başkanlığı yaptı.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir