Kirazlıtepe'de Mahalle Danışma Meclisi yapıldı

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, ''Mahalle Danışma Meclisleri 2011'' adıyla düzenlediği toplantıların ilkini Kirazlıtepe'de düzenledi.

Kirazlıtepe'de Mahalle Danışma Meclisi yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, ''Mahalle Danışma Meclisleri 2011'' adıyla düzenlediği toplantıların ilkini Kirazlıtepe'de düzenledi. Ak Parti'nin Üsküdar'da en fazla oy aldığı mahalle olan ve çoğunluk nüfusunu başta Şalpazarlılar olmak üzere Trabzonluların oluşturduğu Kirazlıtepe'deki toplantıya Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, yardımcıları Hilmi Türkmen, Ali Rıza Şenbabaoğlu, Hakan Büker, Şadan Özkaya ve Serdar Güleç, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkan Adayı Sinan Aktaş, Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları Esat Kalay, Mustafa Karadeniz ve Cihan Demirdağ, Belediye Meclis Üyeleri, Kirazlıtepe Muhtarı Nazmi Yamaç,  mahallede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Toplantıda bayanların gözle görülür bir yekûn teşkil etmeleri de gözden kaçmadı.

Açılış konuşmasını mahalle başkanı Bekir Durmuş yaptı ve ''Sizlerden istirhamım, mahallemizdeki yaşlı, hasta ve yardıma ihtiyacı olanları bize bildirmenizdir. Bacası tütmeyenlerin tütmesini, sofrasında aşı olmayanların olmasını istiyoruz. Eğer bunları teşkilatımıza bildirirseniz elimizden gelen bütün yardımı yapacağız'' dedi.

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, ''Mahalle Danışma Meclisleri 2011'' adıyla düzenlediği toplantıların ilkini Kirazlıtepe'de düzenledi.

Daha sonra mikrofona gelen Hilmi Türkmen, kendisinin de siyasete 1991 yılında Kirazlıtepe'de mahalle teşkilatı başkanı olarak başladığını ifade ettikten sonra ''Üsküdar'ımızın her mahallesine olduğu gibi Kirazlıtepe'ye de hizmetlerimiz hem fiziksel anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamda devam etmektedir. Bu mahalleyle ilgili çok önemli bir projenin hayata geçirilmesi arifesindeyiz. Adını ve ayrıntılarını birazdan sayın başkan açıklayacak. Bunun haricinde sokaklarımız, park ve bahçelerimiz sizlerin de gördüğü gibi olanca hızıyla yenileniyor, eksiklikleri gideriliyor. Mahallemiz, Üsküdar'ın en güzel coğrafyasında konumlanmıştır. Ayrıca Türkiye'nin özeti şeklinde diyebileceğimiz bir demografik yapısı vardır. Bu toplantılarımızın amacı, aracısız olarak talep, dilek ve şikayetlerinizi doğrudan ilgili kişilere iletebilmenizdir.''

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, ''Mahalle Danışma Meclisleri 2011'' adıyla düzenlediği toplantıların ilkini Kirazlıtepe'de düzenledi.

Ak Parti İlçe Başkan Adayı Sinan Aktaş, Kirazlıtepe'nin Ak Parti'de özel bir yeri olduğunu ve hemen her seçimde en fazla oyun alındığı mahalle olduğunu söyleyerek başladığı sözlerini, Ak Parti'nin genel icraati hakkında bilgiler vererek devam ettirdi. Aktaş, ''Göreve geldiğimizden bu yana Türkiye üstüne bir Türkiye daha koyduk. Eğer muhalefet ve bürokrasi çelme takmasaydı daha da olumlu işler yapardık. 12 Eylül referandumu bir dönüm noktası olmuştur. Bundan böyle iktidarın sandıktan çıkan iradeye ait olacağı tescillenmiştir. Kirazlıtepe, Üsküdar'ın en genç nüfusuna sahip mahallesidir. Türkiye yaş ortalaması 29, 3'tür. Sayın başbakanımızın gayretlerine rağmen nüfus yaşlanıyor. Bu mahallenin en genç nüfusa sahip olması bizim için daha önemlidir. Üsküdar'ın bazı mahallerinde ilk okul çağında çocuk olmadığı için kapanan okullar var. Bu nüfus yaşlanması ülkemizin geleceği için bir felaket olabilir.'' Sinan Aktaş, daha sonra hükümetin dış politikasıyla ilgili bazı açıklamalar yaparak konuşmasını noktaladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da Kirazlıtepe sakinlerine övgü dolu sözlerle konuşmasına başladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da Kirazlıtepe sakinlerine övgü dolu sözlerle konuşmasına başladı. ''Sizlerle bir seçimlik değil, sürekli beraber olacağız. Dolayısıyla boş vaatlerle karşınıza çıkmanın anlamı yok. Ancak yapabileceğimiz hizmetleri sizinle paylaşacağız.'' Diyen Mustafa Kara, müteveffa başkan Mehmet Çakır ve dönemini hayırla yad ederek Üsküdar genelinde yaptıkları icraatten ayrıntılı örnekler verdi. Daha sonra Kirazlıtepe özeline gelen Kara, ''mahallenin en önemli probleminin hisseli tapudan kaynaklanan imar problemi olduğunu biliyoruz. Bu problemi çözmek için hem belediye hem de merkezi hükümet olarak çalışıyoruz. Tapu hakkı insanımızın en büyük anayasal hakkıdır. Burası hazine ya da 2B arazisi değildir. 1992'de Boğaz bölgesi için bir plan yapılmış ama uygulanabilir bir plan değilmiş. Biz belediye olarak ondan çok daha iyi planlar çıkardık. Buna rağmen 9500 tane itirazla karşılaştık. Bu itirazlar bize yön verdi, biz de o itirazlarla hükümete gidip çözüm gerektiği konusunda daha kolay yardım alabileceğimizi düşündük. Bu stratejimiz de ses getirmeye başlıyor. Biliyorsunuz bir 2B yasası var. Basının bir bölümü bu yasayı halka yanlış tanıttı ve aleyhte propaganda yaptı. Buraya çok amaçlı bir kültür mermezi inşa edeceğiz. İçinde spor salonu, yüzme havuzu bulunan; düğün, nişan ve konser gibi etkinliklerin yapılabileceği bir tesis organize etmek istiyoruz. İnşaallah dernek gecelerimizi, düğünlerimizi vs. burada yapacağız'' diyerek konuşmasını bitirdi.

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, ''Mahalle Danışma Meclisleri 2011'' adıyla düzenlediği toplantıların ilkini Kirazlıtepe'de düzenledi.


Üsküdar 34 - Bülent Şirin



Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir