Halkın Sesi Üsküdar'da sesini duyurdu

HAS Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı resmi kuruluşunu tamamlayarak ilk faaliyetini gerçekleştirdi.

Halkın Sesi Üsküdar'da sesini duyurdu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Türkiye'nin son siyasi partisi olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un kurduğu Halkın Sesi Partisi'nin Üsküdar İlçe Başkanlığı resmi kuruluşunu tamamladı. İlk icraat olarak da Üsküdar Yerel Basın ve Yerel İnternet Medyasını bir araya getirdi. 29 Ocak 2011 Cumartesi sabahı ilçe merkez binasında sabah kahvaltsı organize ederek hem tanışma hemde parti politikalarıyla ilgili olarak bilgiler verildi.

HAS Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı resmi kuruluşunu tamamlayarak ilk faaliyetini gerçekleştirdi.

Düzenlenen sabah kahvaltısına HAS Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ali Kasap, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Cevdet Keleş'inde aralarında bulunduğu ilçe yöneticileri tam kadro olarak katıldılar.

Tatım Medya Birim Başkanı Sinan Taşçı yapılan kahvaltı sonrasında katılımda bulunanlara tekrar hoşgeldiniz diyerek açılış konuşması için ilça başkanı Ali Kasap'ı takdim etti. Başkan ve tüm yöneticiler kendilerini birer birer tanıttıktan sonra konuşmasına başlayan Ali Kasap genel olarak parti politikalarından kısaca maddeler halinde anllattı.

HAS Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı resmi kuruluşunu tamamlayarak ilk faaliyetini gerçekleştirdi.

İlçe olarak yapacakları ilk icraatlardan da bahseden Kasap, Partimiz yazılı ve görsel medya tarafından internet de dahil olmak üzere tanınıyor fakat hala bu noktada eksiklerimiz var. Halkımız genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u tanımıyor. Görevimiz seçime kadar başkanımızı ve partimizi tanıtmak dedi.

Özellikle bireysel konularda partilerinin anlayışına vurgular yapan Kasap, ''Herkes bizim için birinci sınıf vatandaştır. Siyasi anlamda mazlumun yanındayız, mazlumun tarafındayız, haklı olanın yanındayız'' dedi.

HAS Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı resmi kuruluşunu tamamlayarak ilk faaliyetini gerçekleştirdi.

Karşılıklı olarak soru ve cevap kısmında ise sorulan soruları yanıtlayan ilçe başkanı Kasap, birçok soruya yanıt verdi. HAS Partinin AK Parti, CHP ve MHP den farklarını ise şu şekilde yanıtladı. Halkın AK Parti ve CHP arasındaki çekişmeler sonucunda başka alternatifimiz yok diyerek AK Parti'ye oy verdiğini söyledi. HAS Partiyi biz ne sağcıyız ne solcuyuz diyerek tarif etti. HAS Parti'nin doğrunun ve doğru söyleyenin yanında olduğu söyledi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir