Zekeriya Erdim yerel basınla helalleşti

AK Parti Üsküdar eski ilçe başkanı yeni milletvekili aday adayı Zekeriya Erdim yerel basın mensuplarına sabah kahvaltısı programı düzenledi. Kahvaltıda Erdim, milletvekili aday adaylığı sürecine kadar gelişen olayları ve kendisinin adaylığı hakkında bilgiler verdi.

Zekeriya Erdim yerel basınla helalleşti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Üsküdar eski ilçe başkanı yeni milletvekili aday adayı Zekeriya Erdim yerel basın mensuplarına sabah kahvaltısı programı düzenledi. Kahvaltıda Erdim, milletvekili aday adaylığı sürecine kadar gelişen olayları ve kendisinin adaylığı hakkında bilgiler verdi.

25 Ocak 2011 Salı sabahı Üsküdar Katibim Restaurant'da gerçekleştirilen kahvaltıya, Milletvekili aday adayı Zekeriya Erdim'in yanı sıra AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı için en kuvvetli aday olan Teşkilatlanmadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı ve yeni ilçe başkanı adayı Sinan Aktaş, AK Parti Tanıtım Medya Birim Başkanı Tarık Şebik ve Üsküdar yerel basın mensupları ile anadolu yakasında özellikle birinci bölgede yayın yapan basın mensupları katıldı.

Zekeriya Erdim altı yıl sürdürdüğü AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı görevinden AK Parti için son tarih olan 15 Ocak 2011 Cumartesi akşamı görevinden istifa ederek İstanbul 1.Bölgeden milletvekili aday adaylığını açıklamış ve bu ilk olarak Üsküdar 34 Haber Sitesi aracılığı ile kamuoyuna sunulmuştu. 25 Ocak'ta yerel basın için düzenlenen sabahı kahvaltısıyla da tüm yerel basın mensuplarına Zekeriya Erdim tarafından aday adaylığını açıklamış oldu.

Erdim, ''iki şeyi düşündük, birincisi iyi kötü az çok Üsküdar sınırları içinde çeşitli mesailerimiz oldu. Sizlerle zaman zaman yollarımız çakıştı, zaman zaman bir araya geldik. Selamlaşmanın bile bir hak ve hukuku var. Gerçi sahayı terketmiyoruz ama Üsküdar İlçe Başkanlığına veda ederken, herkesle olduğu gibi sizlerlede helalleşmek istedik. Bugüne kadar ki ilişkilerimiz de her ne hak tahakkuk etmiş ise bizden yana helal olsun, sizde hakkınızı helal edin. İkincisi de aday adaylığımız konusunda dostlardan teker teker arayıp soranlar, görüşmek isteyenler oldu. Gerekirse özel de görüşürüz fakat birlikte konuyu değerlendirelim bir araya gelelim istedik. Çok alel acele balon uçurmak gibi bir kaygımız da yok bizim daha köklü, temkinli olmayı tercih ettik ve bunu sizlerle konuşmak istedik'' dedi.

Kısaca bilgiler veren Erdim, Üsküdar'da AK Parti İlçe teşkilatının kuruluşundan itibaren ilçe başkan yardımcısı sıfatıyla görevde bulunduğunu, daha sonra 3 Kasım 2002 seçimlerinde aday adaylığı teklif edildiğini ve aday olduğunu, fakat o dönem ilçe başkanı olması söz konusu olduğunu bu nedenle çok üzerinde durmadığı bir adaylık süreci olduğunu belirtti.

Namazgah'ta seçim irtibat bürosu kuruluyor
Aday adaylığı sürecinde İstanbul 1. bölgeyi kapsayan tüm ilçelerde faaliyetlerinin olacağını ve bu bağlamda Üsküdar - Ümraniye sınırları arasında Namazgah'ta bir seçim irtibat bürosu oluşturulduğunu ve bir haftalık süreçte hazır olacağını söyledi.

Konuşma sonrasında karşılıklı olarak soru-cevap kısmına geçildi. Zekeriya Erdim'in yanıtlandırdığı en önemli sorulardan bir tanesi de seçim çalışmalarında kullanacağı bir sloganının olup olmadığıydı. Erdim bu soruya henüz bir slogan hazırlanmadığını fakat eğitimci kimliği ile ''Tüm sorunların ortak çözümü için insan merkezli hayat, aile merkezli toplum, gelişim odaklı ömür'' sloganı kullanabileceklerini söyledi.

Karşılıklı olarak soru-cevapların sorulduğu kahvaltı çok nezih bir ortamda gerçekleşti. Erdim katılımda bulunan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek kahvaltı programını sonlandırdı.

Sinan Aktaş ilçe başkanılığında bir adım önde
Toplantıya katılan bir diğer isim ise AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı adayı Sinan Aktaş, İlçe yönetimi 18 Ocak 2011 Salı akşamı Temayül yoklaması yapmış ve Sinan Aktaş ile Mustafa Karadeniz aday olduklarını açıklamıştı. Yapılan oylama sonucunda kullanılan oylar sayılarak İstanbul İl Başkanlığına gönderildi. İstanbul'da istifa eden diğer ilçe başkanları ve o ilçelerde çalışmaların henüz tamamlanmamış olması nedeni ile toplu olarak bir karar verilmesi bekleniyor.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir