Genç AK Parti'liler 'çıkartma' yaptı

Ak Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları tarafından 4 Ocak 2011 Salı günü düzenlenen ve Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları'nın da dahil olduğu 40 kişilik bir heyetle TBMM grup toplantısına gezi düzenlendi.

Genç AK Parti'liler 'çıkartma' yaptı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Genç AK Parti'liler Ankara'ya çıkartma yaptı
Ak Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları tarafından 4 Ocak 2011 Salı günü düzenlenen ve Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları'nın da dahil olduğu 40 kişilik bir heyetle TBMM grup toplantısına gezi düzenlendi.

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı binasının önünde hareket eden heyet sabah saatlerinde Ankara'ya ulaştı. Sabah kahvaltısının ardından Ak Parti İstanbul milletvekili İdris Güllüce eşliğinde Ak Parti genel merkezine geçen heyet Ak Parti Genel merkezinde Ak Parti'nin önde gelen isimleri ile istişare toplantısı yaptıktan sonra Ak Parti meclis grubu toplantısına katılmak üzere TBMM'ye hareket etti.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmayı dinleyen heyet daha sonra Başbakan Erdoğan ile bir süre sohbet ederek kısa bir istişarede bulundu ve fotoğraf çektirdi.

Ak Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları tarafından 4 Ocak 2011 Salı günü TBMM grup toplantısına Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları'nın da dahil olduğu 40 kişilik bir heyetle gezi düzenlendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüler.

Heyet daha sonra sorası ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti milletvekilleri Emin Ekmen, Emine Sözen, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ı makamlarında ziyaret etti.

Heyet daha sonra rehber eşliğinde TBMM'yi gezdi ve Ak Parti Genel Merkezinde düzenlenen akşam yemeği programına katılmak üzere meclisten ayrıldı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen teşkilat mensupları ile aynı masa etrafında akşam yemeğini yiyen gençlik heyeti, İdris Güllüce ile çay sohbetinde buluştu. Yapılan hoş sohbetin ardından heyet İstanbul'a hareket etmek üzere akşam saatlerinde Ankara'dan ayrıldı ve geç saat'te İstanbul'a ulaştı.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir