Üsküdar MHP, Erdoğan'ı ağırladı.

MHP Üsküdar ilçe başkanlığı, Üsküdar Kaymakamını Süleyman Erdoğan'ı misafir etti

Üsküdar MHP, Erdoğan'ı ağırladı.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar'ta bulunan siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında Üsküdar Milliyetçi Hareket Partisi'ni ziyaret eden Kaymakam Süleyman Erdoğan'ı Üsküdar MHP ilçe başkanı Habib Suiçmez kapıda karşıladı.

Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan'ın ilçe başkanlığı ziyaretinde Üsküdar MHP ilçe yönetimi hazır bulunurken, basın mensupları da ziyarete katıldılar.

İlçe Başkanı Habib Suiçmez, kaymakam Erdoğan'a ''sizi burada ağarlamaktan onur duyuyoruz'' dedi.

Üsküdar MHP ilçe başkanlığı, Üsküdar Kaymakamını Süleyman Erdoğan'ı misafir etti

''Bu benim tarzım''
Kaymakam Erdoğan, yapacağı siyasi parti ziyaretlerin Üsküdar'da bir ilk olduğunun söylendiğini, fakat kendisinin görev yaptığı tüm yerlerde bu ziyaretleri iadeyi ziyaret olarak mümkün mertebe en az bir defa yaptığını ''bu benim tarzım'', ayrılırken de vaktimiz varsa ''allahaısmaladık ziyaretleri yapıyorum'' diyerek ifade etti.

Karşılıklı olarak düşüncelerin paylaşıldığı ziyarette fikir alışverişi ve önümüzde bulunan gelen seçimlerle ilgili olarak bilgiler de alındı. Başkan Suiçmez, genel seçimlerde Üsküdar MHP ilçe başkanlığı olarak iki milletvekili aday adayı çıkartmayı istediklerini ifade etti.

Üsküdar MHP ilçe başkanlığı, Üsküdar Kaymakamını Süleyman Erdoğan'ı misafir etti

Kaymakam Erdoğan, Üsküdar MHP ilçe yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, hedefiniz hep çok yüksek olsun temennisinde bulundu.

Başkan Suiçmez ise, ''Ben ayrıca tekrar teşekkür ediyorum, sayın kaymakamım bizi ziyaret etmeniz bizi ziyadesiyle onurlandırmıştır. Biz bu süreçte siyasi partiler topluma hizmet için kurulan kuruluşlardır. Bizde Üsküdarlıya hizmet etme adına elimizden geleni ortaya koyuyoruz. Siz Üsküdar Kaymakamı olarak bizim burada mülki amirimizsiniz, biz sizin her zaman emirlerinizi önerilerinizi bekleriz. Bu noktada şu zamana kadar çok seviyeli ve asil bir ilişkimiz oldu. Bundan sonrada katlanarak, çoğalarak devam edecektir. Hizmet vatandaşa hizmet millete hizmet bu noktada biz herşeyimizi ortaya koyarız, teşekkür ediyorum'' dedi.

Kaymakam Erdoğan ise, ''Bende teşşekkür ediyorum. Süreç içerisinde biz herkesi her birimi öyle düşünüyoruz. Arının yapacağı balın kalitesi, dolaştığı çiçek sayısı ne kadar çok olursa, ne kadar çiçekten nektar alırsa, özü alırsa o kadar kaliteli olur. Onun için bizde diyoruz ki; Sivil toplum, partilerimiz fırsatımız olsada Üsküdar'daki 520 bin kişiyle 600 bin teker teker görüşebilsek, onların fikirlerini alabilsek, eleştirilerini alabilsek, daha iyi bir yönetim anlamında katılımcı olma anlamında onları yansıtabilsek'' diyerek düşüncelerini ifade ederek ilçe başkanlığından ayrıldı.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir