Ak Parti Üsküdar Gençlikle 'Kahve Molası'

AK Parti Üsküdar gençlik kolları, Asım Yıldırım'la ''Kahve molası'' verdi.

Ak Parti Üsküdar Gençlikle 'Kahve Molası'
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ak Parti Üsküdar Gençlik Kolları, sosyal faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak, birçok kişinin Samanyolu Televizyonundan tanıdığı, programcı-yazar Asım Yıldırım'la 21 Aralık 2010 günü, Çamlıca Mahal Kafe'de biraraya geldi.

Üsküdar Gençlik Kollları'nın ''twitter'' üzerinden gerçekleştirdiği aktivitelerden birisi olan ''Kahve Molası Programı'' kapsamında bu kez programcı-yazar Asım Yıldırım, sevenleriyle buluştu. Katılımcıların oldukça keyif aldıkları programda, gündemdeki pekçok konu konuşuldu. Programcı ve yazar kimliğiyle tanınan Asım Yıldırım geçmişte yaşanan karanlık olayları da değerlendirdi. Günümüzde yaşanan pekçok olayın aslında geçmişte yaşanan olayların devamı olduğuna dikkkat çeken Asım Yıldırım, bu süreci bir çarkın dişlileri olarak değerlendirdi.

AK Parti Üsküdar gençlik kolları, Asım Yıldırım'la ''Kahve molası'' verdi.

İsrail Devletinin geçmişine değinen yazar, Yahudilerin İspanya'dan kovulduktan sonra Osmanlı'nın onlara kucak açmasıyla başlayan süreci ve daha sonrasında yaşanan olayları değerlendirdi. Özellikle 1908-1920' li yılların büyük karmaşaların yaşandığı yıllar olduğuna dikkat çekti. Osmanlı'nın son döneminde yaşanan ''Şeyh Sait İsyanı'' vb. birçok olayın aslında büyük bir oyunun parçası olduğu, o dönemde özellikle doğuda birçok medresenin kapatılıp, hatta hocaların idam edildiğinin dikkat çekici olduğu söylendi.

Tüm bunların akabinde Cumhuriyet döneminde yaşanan olayların geçmişle benzeştiğini söyleyen Asım Yıldırım, Adnan Menderes dönemi, özellikle ''Arapça Ezan'' ve Menderes'in idamı sonrasında yaşanan Kenan Evren ve darbe dönemine dair pekçok olaya değindi. Darbe döneminde hem sağ hem sol olmak üzere yaklaşık 80.000 kişinin ölmesinin dikkat çekici olduğuna değinen Asım Yıldırım tüm bu yaşananları bir çarklının dişlisi olarak nitelendirdi. Sırasıyla Turgut Özal, Necmettin Erbakan dönemleri ve sonrasında patlak veren Susurluk kazası, Şemdinli Kitap Evinde patlayan bombalarla birlikte açılan Erkenekon davasıyla son dişlinin kırıldığını söyledi. Ayrıca bu sürecin Türkiye'yi tam 20 yıl geriye götürdüğünü de açıklamasına ekledi. Programda ayrıca referandum süreci de değerlendirildi.

Katılımcıların büyük keyif aldığı program yaklaşık üç saat sürdü. Birçok konunun konuşulduğu program sonunda Asım Yıldırım, programa katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yoğun bir gündem ve koşuşturma arasında ''Bir Kahve molası...'' diyen Ak Parti Üsküdar Gençlik Kollarıbilgilendirici ve keyifli bir programı daha sonlandırdıklarını, fakat önümüzdeki günlerde farklı katılımcılarla ve yeni konuklarla, yeniden bir kahve molasın da daha buluşacaklarını söylediler.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir