Üsküdar baharı temiz karşılıyor

Baharın gelmesiyle evlerde başlayan bahar temizliği, Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'ın tüm sokaklarına yayılıyor.

Üsküdar baharı temiz karşılıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Baharın gelmesiyle evlerde başlayan bahar temizliği, Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar’ın tüm sokaklarına yayılıyor.

Üsküdar Evimiz El Ele Daha Temiz sloganıyla Üsküdar’ın tüm sokaklarında başlatılan Bahar temizliği 2 ay süresince devam edecek. 6 Mayıs 2008 Salı günü Zeynep Kamil’deki Divitçiler Sokağı’nda, Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır’ın startıyla başlayan Bahar Temizliğine temizlik maskotu Üsmen, temizlik işçileri, öğrenciler, muhtarlar ve mahalle halkı katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır burada yaptığı konuşmasında Üsküdar’ın temiz olması için gece gündüz çalıştıklarını ve bu temizlikte ise dip köşe her yerin ince temizlikten geçeceğini belirtti. Üsküdar halkından ve çocuklardan semtlerine sahip çıkmalarını istedi.

Daha sonra temizlik işçileri, çocuklar ve halkın iştirakiyle Divitçiler Sokağı önce vakumlu el süpürgeleri, süpürge makineleri ile temizlendikten sonra gül esanslı sularla yıkanıp, ilaçlandı.

Şenlik havasında başlayan Bahar Temizliği süresince Üsküdar’ın 54 mahallesindeki 2900 sokak tek tek, özel ekipler tarafından temizlenecek.
 
Kaynak : Haber7

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir