CHP Üsküdar Kahvaltıda bir araya geldi

CHP Üsküdar İlçe Teşkilatı, İstanbul il başkanı Berhan Şimşek'inde katılımı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

CHP Üsküdar Kahvaltıda bir araya geldi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
CHP Üsküdar İlçe Teşkilatı 12 Aralık 2010 Pazar sabahı Büyük Çamlıca Sefa Restaurant'ta sandık görevlilerinin katıldığı sabah kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıya CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, CHP Parti Meclisi Üyesi İhsan Özkes, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya, Üsküdar Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, sandık çalışmaları yapan sandık görevlileri ve CHP'ye gönül veren üyeler katıldı.

Kahvaltının yapılmasının ardından açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya yaptı. Çetinkaya konuşmasına kahvaltıya katılan herkesi selamlayarak başladı.


Referandum oylaması sürecinde Üsküdar ölçeğinde ilçe olarak yiğitçe çalıştıklarını ve mücadele ettiklerini ifade eden Çetinkaya, sandıkta yaptıkları bu mücadele ile 5 bin mükerrer oy kullanılmasını engellediklerini söyledi. Güncel konularada değinen Mustafa Çetinkaya bir kısım eleştirilerde bulundu. İlçe olarak 2011 genel seçimleri için çalışmalara başladıkları ve sokak, mahalle ve semt olarak çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve eski Üsküdar Müftüsü İhsan Özkes'de bir konuşma yaptı. Özkes bulunduğumuz muharrem ayı içerisinde ''Kerbela Faaciası'' olarak bilinen ve Peygamber efendimizin torunu Hz. Hüseyin'i ve yanındaki 72 kişilik kafilesini Kerbela'da Yezit'in 10 bin üzerindeki ordusu tarafından nasıl hunharca katledildiklerini anlattı. Böyle bir vahşetin Dünya'da hiçbir zamanda yaşanmadığını söyleyen ve bu vahşetin Hz. Hüseyin Yezit'e boyun eğmediği için yapıldığını, onu tanımadığı için yapıldığını söyledi. Yezit zihniyetinin kendini tanımayana yaşam şansı vermediğini ve bugün AK Parti zihniyetininde Yezit'in zihniyetinde olduğunu söyledi. Artık bu zulme 'Dur' demeliyiz dedi.

Kahvaltıya konuşmalar sonrasında katılan CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek yerine oturmadan konuşma yapmak için kürsüye geldi.

Salondakileri selamlayan Şimşek, konuşmasına İstanbul-Ankara yolunda yaşadığı sıkıntıları anlatarak ''Bitmiş bu ülke'' dedi. Başbakanın da Ata uçağı ile uçtuğunu yollardakilerin mağdur olduğunu söyledi.

Ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan şirketlerde yapılan yolsuzluklar olduğunu söyledi. Kar eden belediye firmalarının hemen satıldığını şuan yeni kurulan firma ile sayısı 27 ye çıkan bu şirketlerden sadece iki tanesinin denetlendiğini bunların İSKİ ve İETT olduğunu ve bu şirketler dışında kalan, yeni kurulan şehir hatları A.Ş. ile 25 şirketin denetlenmediğini söyledi.

Büyükşehir belediyesine ait olan bu 27 şirketin toplam yıllık bütçesinin 7 milyar Türk lirası olduğunu ve bu rakamın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinin %36 sı olduğunu, İETT ve İSKİ bütçesinin 11 milyar küsür Türk lirası olduğunu ve toplamda 18 milyar Türk lirası İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesi var ve bu 7 milyar Türk lirasını kimse kontrol etmiyor dedi. Nerden biliyorsun? sorunun cevabını da kendisi veredi. ''Şimdi söylüyorum'' dedi.

Konuşmasında AK Parti hükümetine ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sıkça yüklendi ve yolsuzlukları belgelediklerini belgeli olanları geçtiğimiz hafta içinde basın toplantısında yayınladığını ifade eden Berhan Şimşek Parti içinde yaptıkları kılcal damar projesinden de bahsederek konuşmasını tamamladı.

Partililer ile hatıra fotoğrafı çektiren İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek salondan ayrıldı.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir