DP Üsküdar'da cesur yürek'e teslim

Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanı İbrahim Bilkent'in istifa etmesiye boşalan İlçe Başkanlığı'na teşkilatın ve eski ilçe başkanlarının desteğiyle Saniye Özdemir atandı.

DP Üsküdar'da cesur yürek'e teslim
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'na, Üsküdar'ın, cesur yürek'i, olarak tanınan, Teşkilat Başkanı Saniye Özdemir ilçe Başkanı olarak atandı. DP'nin tabanı ile geçmişte görev yapan İlçe Başkanlarınında tam desteiğini alarak göreve başlayan Saniye Özdemir'in, ilk icraatı partiden değişik sebepler ile ayrılan partilileri ziyaret ederek tekrar yuvalarında siyaset yapmaları için davet etmesi oldu.

DYP-DP döneminde, Üsküdar'a, 21 yıl sonra ilk defa bir kadın ilçe başkanı olarak atandı. DP'nin, Üsküdar İlçe Teşkilatı'nda siyasi çalışmalara başlayan Saniye Özdemir, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyordu.

Mahalle ve Semtlerde yaptığı sosyal ve kültürel etkinlikler ile DP'nin Üsküdar'da, başarılı olmasında önemli katkılarının olması partinin yönetimi tarafından İlçe Teşkilat Başkanlığına kadar yüksetti. İlçe Başkanı İbrahim Bilkent'in, istifa etmesi üzerine yönetim kurulu üyeleri'nin, önerisi ile İlçe Başkanlığına atanan Saniye Özdemir görevine başlar başlamaz partiden değişik sebepler ile ayrılan eski ilçe başkanları ile partilileri ziyaret ederek yuvalarına dönmeleri için çağrılarda bulunuyor.

İlçe Başkanı Saniye Özdemir bu davranışını taktirle karşıladıklarını belirten partililer, ''Saniye Özdemir yakından takip ettiğimiz kadarı ile başarılı bir arkadaşımız. Partimizin toparlanması için bulunduğu her görevde aktif olarak çalışmalar yaptığını biliyoruz. Kıratın Üsküdar'da, onun başkanlığında yeniden şahlanacağında hiçsüphemiz'' dediler.

İlçe Başkanı olduktan sonra Saniye Özdemir, ''Genel Başkanımız sayın Hüsamettin Cindoruk ve İl Başkanımız Mete Kalyoncu'nun başkanlığında partimizi iktidara taşımak için tüm arkadaşlarımızla birlikte omuz omuza çalışıyoruz. Üsküdar'ı, ve Üsküdarlıları çok yakından tanıyan biriyim. Mahhallerimizde her hafta bir evde toplantılar düzenliyoruz. Böylece sorunları yerinde inceliyor. Çözümler buluyoruz. Derdini anlatamayan hakkını arayamayan vatandaşlarımızla yerel yönetimler arasında köprü vazıfesi yapıyoruz. Beni Üsküdar'da böylesine önemli bir göreve laik gören arkadaşlarımı ve partililerimizi mahcup etmeyeceğim ve DP'yi Üsküdar'da tekrar iktidar yapacağız'' dedi.

Üsküdar'ın ilk Kadın İlçe Başkanı olan Saniye Özdemir'e, eski ilçe başkanları ile partinin tabanıda destek veriyor. Partililer, ''O bizim Üsküdar'ımızın cesur yürek'i'' diyorlar.


Sonsayfa.com



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir