Yavuztürk için soru önergesi verdi!

Yavuztürk mahallesinin sorunları için (TBMM) Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne soru önergesi verdi.

Yavuztürk için soru önergesi verdi!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş, geçtiğimiz Ağustos ayında Yavuztürk mahallesinin sorunları için (TBMM) Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne soru önergesi verdi.

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş'ın İstanbul Üsküdar'a bağlı Yavuztürk mahallesi'nin sorunlarına ilişkin (TBMM) Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne vermiş olduğu soru önergesi şöyle;

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA

Aşağıdaki sorularımın İçişleri Bakanı Sayın Beşir ATALAY tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim.

13.08.2010

Ayşe Jale AĞIRBAŞ

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili

İstanbul Üsküdar'da bulunan Yavuztürk mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın çözülmeyi bekleyen sorunları bulunmaktadır. Boğaziçi gerigörünüm bölgesinde olduğu için mahallede imar sorunu yaşanmaktadır. Diğer taraftan, nüfusu 50 bine dayanan mahalledeki okul sayısı yeterli gelmemektedir. Mahalle sakinleri, maddi durumları iyi olmadığı halde, servis tutarak çocuklarını uzak liselere göndermek zorunda kalmaktadırlar. Mahallede bulunan sağlık ocağı ise ihtiyaca cevap vermekte zorlanmaktadır. Vatandaşlar, yaptığım ziyaret esnasında ilettikleri sorunlarına, seçim zamanında verilen vaadlere rağmen hala çözüm getirilmediğini dile getirmişlerdir.
  1. Yavuztürk mahallesinin boğaziçi gerigörünüm kapsamında olmasının yol açtığı sorunların çözümü için ne gibi çalışmalar yapılması planlanmaktadır?
  2. Mahalle nüfusunun ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan okul ve sağlık ocağı sayısının arttırılmasına yönelik bir çalışma yapılması gündemde midir?
  3. Yavuztürk mahallesi sakinlerinin bağlı olduğu Üsküdar'a doğrudan ulaşabileceği otobüs seferleri bulunmamaktadır. Vatandaşlar, Ümraniye'den geçerek Üsküdar'a ulaşabilmektedirler. Yavuztürk mahallesi sakinlerinin Üsküdar'a tek vasıta ile ulaşmasını sağlayacak otobüs seferleri neden hizmete konulmamaktadır?


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir