AK Parti Güzeltepe teşkilatı toplandı

AK Parti Güzeltepe Mahalle Teşkilatı mensuplarının düzenlemiş olduğu akşam yemeğinde referandum sürecinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

AK Parti Güzeltepe teşkilatı toplandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Güzeltepe Mahalle Teşkilatı yemekte bir araya geldi. 26 Kasım 2010 Cuma akşamı Güzeltepe Mahalle Teşkilatı mensuplarının düzenlemiş olduğu akşam yemeğinde referandum sürecinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Geceye Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen, Belediye Meclis Başkanı Mustafa Demiral, Belediye Meclis Üyeleri Aydın Altıntaş, Şaban Demiröz, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Bayrak, Mustafa Karadeniz, Kaan Pehlivan ve Şükrü Yavuz, Sosyal İlişkiler Birim Başkanı Fırat Çınar, Yönetim Kurulu Üyesi Musa Gümüş, Güzeltepe Mahalle Başkanı Murat Yavuz, bir önceki dönem Güzeltepe Mahalle Muhtarı İsmet Aksoy, Cide Soğuksu Dernek Başkanı Hamdi Şenol ve bir önceki dönem başkanı Mustafa Yavuz, okul müdürleri, öğretmenler, mahalle teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldılar.

Mahalle teşkilatı mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği yemek Tiryaki Cafe de gerçekleştirildi. Gecede Güzeltepe Mahalle sorumlusu Şükrü Yavuz'un konuşmasının ardından Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen de bir konuşma yaptı.


Hasan Ekmen, Üsküdar Belediyesi olarak Güzeltepe Mahallesinde yapmış oldukları çalışmalardan ve 2011 yılı içerisinde yapacak oldukları çalışmalar ile Güzeltepe Mahallesi sakinlerinin daha iyi şartlar altında Üsküdar'da yaşamalarına olanak sağlayacaklarını ifade etti.

Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen'in ardından ilçe başkan yardımcısı Mustafa Bayrak da bir konuşma yaptı. Bayrak konuşmasında AK Parti olarak 8 yıllık iktidarları çerçevesinde 80 yılda yapılamayan icraatları yaptıklarının altını çizerek bu sürede Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan oto yolların tamamından (fazlasını yaklaşık 17 bin kilometre) fazlasını yaptıklarını ve Türkiye'de mesafeleri kısaltarak insanlarımınızı birbirlerine kavuşturduklarını ifade etti ve bu çalışmaların yapılabilmesinde sizlerin partimize gönül veren mensuplarımızın çok büyük bir emeği var. Yapmış olduğunuz bu çalışmalardan grur duyabilirsiniz dedi.

Yapılan konuşmaların ardından havai fişek gösterisi ile program sona erdi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir