Polis Amca Spor Kompleksi hizmete girdi

''Polis Amca Spor Kompleksi'', Üsküdar Burhan Felek Lisesi bahçesinde hizmete açıldı.

Polis Amca Spor Kompleksi hizmete girdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Toplum Geliştirme Merkezinin (TOGEM) çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın eşi Nurten Çapkın'ın desteğiyle yaptırılan ''Polis Amca Spor Kompleksi'', Üsküdar Burhan Felek Lisesi bahçesinde hizmete açıldı.

Programa, Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İstanbul Emniyet Müdürü'nün eşi Nurten Çapkın, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürü Selahattin Dikmen, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Spor kompleksi ile hayırsever Göksel Gümüşdağ tarafından yaptırılan Saadet Gülbaran Okul Öncesi Eğitim Birimi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Nurten Çapkın, spor kompleksinin yapılmasında birçok kişinin desteği olduğunu belirterek, katkısı olanlara teşekkür etti.

Çapkın, Sevgili Atamızın da dediği gibi ''Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Gençlerimizin oyalanacağı, daha sağlıklı, daha akıllı, daha güzel geleceklere hazırlanacağı bir spor kompleksi yapmayı özellikle amaç edindik. Bugün de açılışını yapıyoruz. Çok mutluyum'' dedi.

TOGEM Genel Başkanı Saadet Gülbaran da 2005 yılından beri gezici ve kalıcı anaokulu projeleriyle yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerin gayretiyle pek çok ilçede açılışlar gerçekleştirdiklerini anlattı. Gülbaran, 5 yıl önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Üsküdar Belediyesi tarafından kurulan yardım merkezinin geçen süre içerisinde sayısız sosyal yardım faaliyetine imza attığını söyledi.

Merkezin yardıma muhtaç insanların acil ihtiyaçlarının karşılanması yanında, kalıcı çözümler de sunmaya devam ettiğini belirten Gülbaran, ''TOGEM olarak bizler bilgisayar başında sabahlayan çocuklar değil, spor sahalarında egzersiz yapan, zeki, çevik ve ahlaklı çocuklar arzu etmekteyiz. Bu spor kompleksi ile daha sosyal, daha sağlıklı bir gençlik yetiştirme imkanına kavuşmuş bulunuyoruz'' diye konuştu.


Gülbaran, sağlam bir gelecek için sağlam bir bedene ihtiyaç duyulduğunun bilincinde olduklarını kaydederek, sağlıklı bir geleceğin yetişmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti. Nurten Çapkın'a desteklerinden dolayı Kamu Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler'in eşi Neval Güler tarafından plaket verilirken, okul öncesi eğitim birimi yaptıran Göksel Gümüşdağ plaketini Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Müdürü Selahattin Dikmen'in elinden aldı. Konuşmaların ardından ''Polis Amca Spor Kompleksi'' ile tek derslikli Saadet Gülbaran Okul Öncesi Eğitim Birimi kurdele kesilerek hizmete açıldı. Açılışın ardından çevik kuvvet polisleri, spor kompleksi içerisinde bir şüphelinin nasıl etkisiz hale getirildiğini temsil eden bir gösteri yaptı. Törende ayrıca, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü halk dansları ekibi bir gösteri sundu.

Polis Amca Spor Kompleksi
Toplam 318 metrekare alanı bulunan ''Polis Amca Spor Kompleksi''nin tamamı, çelik konstrüksiyondan yapıldı. Eksi 30 derece ile artı 70 derece sıcaklığa dayanıklı malzemeler kullanılan spor kompleksinde, bayan ve erkek soyunma odası, bir adet 12 metrekare antrenör ve malzeme odası, 2 adet basketbol potası ve voleybol direkleri ile yeterli ısınmayı sağlayacak klima bulunuyor.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir