Ak Parti'nin gençleri Üsküdar'ı konuştu

Üsküdar Ak Parti Gençlik Kolları Danışma Meclisi 3 Kasım 2010 Çarşamba günü Ünalan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Ak Parti'nin gençleri Üsküdar'ı konuştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Ak Parti Gençlik Kolları Danışma Meclisi 3 Kasım 2010 Çarşamba günü Ünalan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısına Üsküdar Belediye Başkanı sayın Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu mensuplarının katılımları, İlçe Gençlik Kolları Başkanı D. Ziya Gültekin, bir önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı A. Tarık Şebik ve Üsküdar İlçe Yönetimi mensuplarınında katılımı ile gerçekleştirildi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı D. Ziya Gültekin'in konuşmasının ardından söz alan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara konuşmasında, Üsküdar'daki faaliyetlerinden bahsederken, Kültür Merkezlerinin sadece belli saatlerde faaliyet gösteren alanlar değil, içinde gençlerin cıvıl cıvıl olduğu haftanın yedi günü aktif olan merkezler haline getirmek istediklerini belirtti. Gençlerin heyecanlarının çok önemli olduğunu ve bu heyecanlarının kendilerinin isteklerini de arttırdığından bahsetti.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın ardından İl Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir, konuşmasına dua ile başladı. Erkan Kandemir, ''İstanbul'da siyaset yapmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, Ak Parti olarak, etnik ayrımcılık yapmadan, dinsel, mezhepsel ayrımcılık yapmadan bu siyasetimizi devam ettirmemizi, bizlerin böyle bir geçmişten geldiğini vurguladı. Hoşgörerek değil, içselleştirerek farklıların kabul etmesinin gerektiğini'' de sözlerine ekleyen Kandemir, Üsküdar için ''Üsküdar yere topuğunu vurdu mu ses çıkarmalı'' diyerek sözlerini tamamladı. Kandemir yaptığı konuşma ile teşkilat mensupları tarafından uzun bir süre alkışlandı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir