GİRMEP Üsküdar 34'e açıklama yaptı.

Giresun Medya Platformu(GİRMEP), adının referandumda taraf gibi gösterilerek belirsiz kişilerce afiş asıldığını, asılan afişin kendileri ile ilgili olmadığını açıkladı.

GİRMEP Üsküdar 34'e açıklama yaptı.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İlgili haber bölgenizde cereyan ettiği için Giresun Medya Platformu'nun Üsküdar 34 Haber Sitesi'ne yaptığı açıklamada, kamuoyuna basının tarafsızlığı adına açıklama yapmak durumunda kaldıklarını ifade ettiler.

Giresun Medya Platformu, adının referandumda taraf gibi gösterilerek belirsiz kişilerce afiş asıldığını, asılan afişin kendileri ile ilgili olmadığını açıkladı.

Yazılı açıklama şöyle;

''12 Eylül 2010 tarihinde ülkemizde bir anayasa değişiklik referandumu gerçekleştirilmiştir. Referandum sürecinde birçok dernek veya kurum, bilgileri dışında afişler asılmak sureti ile bir karara taraf gibi gösterilmeye çalışılmıştır. Giresun Medya Platformu adına da bu süreçte böyle bir kararımız olmadan ve bilgimiz dışında afiş asılmıştır.

İstanbul Üsküdar Çengelköy'de Giresun Medya Platformu adı kullanılarak referandumda taraf gibi gösterilerek asılan afiş tamamen bilgimiz dışındadır. GİRMEP olarak referandum sürecinde hiçbir şekilde karar ve tavır almadık. Hatta karar alıp almama noktasında toplantı dahi yapmadık. Adımız kullanılarak asılan afiş ise kimliği bizim tarafımızdan belirsiz olan, kurumları kullanmak isteyen kişilerce asılmıştır. Referandum sürecinde bizi taraf gibi göstermeye çalışan bu kişilerle ilgili yasal haklarımızı kullanacağız.

Medya mensupları ve kuruluşlarından oluşan Giresun Medya Platformu, siyasi partilere taraf veya yandaş olamaz. GİRMEP, farklı seçim ortamlarında taraf olamaz, ancak vatandaşları bilgilendirmek üzere haber akışı sağlar. Üye yayın organları ise siyasi partilerle ilgili olarak sürece ilişkin reklam ve her türlü haberi yayınlama hakkını kendinde saklar.

Sonuç olarak Giresun Medya Platformu, referandum sürecinde taraf olmamıştır, önümüzdeki süreçte de siyasi bir kanadın tarafı olmayacaktır.''


Giresun Medya Platformu Adına Başkan
Ali Şükrü KARA



Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir