Çengelköy'de otomobil pastaneye girdi.

Üsküdar'da aşırı hız yapan otomobilin, kontrolden çıkarak bir pastaneye girdiği bildirildi.

Çengelköy'de otomobil pastaneye girdi.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar'da aşırı hız yapan otomobil kontrolden çıkarak bir pastaneye girdi. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği kazada, otomobilin sürücüsü hafif yaralandı.

Çengelköy istikametine doğru seyreden Gökmen Tiryaki'nin kullandığı 34 PZG 44 plakalı otomobil, sürücünün aşırı hız ve dikkatsizliği sonucu kontrolden çıktı. Otomobil kaldırımı aşarak içinde fırın çalışanları ile bir müşterinin bulunduğu bir pastaneye girdi. Kapıya çarptıktan sonra buzdolabını da sabit bulunduğu bölümden sökerek sürükleyen otomobil, daha sonra pastanenin dış duvarına çarparak durabildi. Kazada otomobilin sürücüsü Gökmen Tiryaki hafif yaralanırken, pastane adeta savaş alanına döndü. Pastane çalışanları tarafından hurdaya dönen otomobilin içinden çıkarılan Tiryaki, bir koltuğa oturtuldu.

Vücudunda, yüzünde cam kırıkları nedeniyle kesikler oluşan Tiryaki'nin dengesiz tavırları kazaya tanık olan vatandaşların tepkisini çekti. Kazanın ardından itfaiye ile polis ekiplerine haber verildi. Kısa süre içinde işyerine gelen itfaiye ekipleri, patlama riskine karşın işyerinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Tehlike oluşturan cam kırıkları ise aşağıya indirildi. Kazanın ardından bir süre pastanenin içinde oturan sürücü Tiryaki, kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ''Ambulansa binin sizi hastaneye götürelim'' tekliflerine olumsuz yanıt verdi. Ağabeyine kaza geçirdiği haberini verdiğini, o gelmeden ambulansa binmeyeceğini söyleyen Tiryaki ile polis ekipleri arasında gergin anlar yaşandı.

Ağabeyinin kaza yerine gelmesi üzerine ambulansa binen Tiryaki, bu sefer de görevli sağlık memurunu tartaklamaya çalıştı. Ambulanstan inen sağlık görevlisi polis ekiplerinden kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Sürücü, bir polis memurunun ambulansa binmesinin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye altına alındı.

Kaza anı işyerinde bulunan 4 güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


İnternet Haber



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir