Sokak iftarları tüm hızıyla sürüyor...

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftar programları tüm hızıyla devam ediyor...

Sokak iftarları tüm hızıyla sürüyor...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları 20 Ağustos'ta İcadiye ve Kuzguncuk, 21 Ağustos'ta Yavuztürk, 22 Ağustos'ta Cumhuriyet, 23 Ağustos'ta Salacak, Selimiye ve Aziz Mahmut Hüdai'den sonra 24 Ağustos Salı günü Murat Reis ve Selami Ali'de 25 Ağustos Çarşamba günü de Ferah Mahallesinde devam etti.

Özellikle Yavuztürk Mahallesi Pazar sokağında gerçekleştirilen mahalle iftarına yaklaşık olarak 2800 kişinin katılması dikkat çekerken, 23 Ağustos Pazartesi günü Burhan Felek Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen iftara AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen de katıldı. Edibe Sözen, beraberinde partililerle birlikte iftar öncesi esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra Burhan Felek Lisesi bahçesindeki iftar yemeğine katıldı.


Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın Japonya'nın Shibuya Belediyesi'nden gelen misafirleri konuk etmek amacıyla kısa bir süre bulunabildiği iftar yemeğinde AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim ile parti teşkilatı mensupları da yer aldı.

24 Ağustos Salı günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi bahçesinde, 25 Ağustos Çarşamba günü de Ferah Mahallesi Gazi Mustafa Altuntaş İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeklerine ise 2 binden fazla mahalleli katıldı. Bağlarbaşı'ndaki İftar sonrası, iftara katılan mahalle sakinleri sahne gösterilerini izleme imkanı da buldular.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir