Bahçelievler halkı iftarda bir araya geldi

Üsküdar Bahçelievler mahallesi sakinleri sokak iftarı programında aynı sofrada bir araya geldi.

Bahçelievler halkı iftarda bir araya geldi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Türkiye'de iftar denilince ilk akla gelen ilçe olan Üsküdar'da mahalle iftarları bütün hızıyla sürüyor. Ramazan süresince İlçe genelindeki 20 mahallede yapılacak olan sokak iftarlarının ilki Ünalan mahallesinden başlarken, dördüncüsü 18 Ağustos Çarşamba günü Bahçelievler mahallesinde düzenlendi. Mahalle sakinleri 4. Murat İlk Öğretim Okulu bahçesi ile cadde üzerinde kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar yemeğine AK Parti 1. Bölge Milletvekili İdris Güllüce, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Üsküdar sorumlusu Emin Haberdar, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, Mahalle Muhtarı Levent Aşkın, vatandaşlar ve yerel basın mensupları katıldı.

İftar yemeği öncesinde konuşma yapan AK Parti Milletvekili İdris Güllüce, Mustafa Kara'nın Üsküdar'a yakışır bir belediye başkanı olduğunu belirterek, sokak iftararları ile mahalle sakinlerini aynı sofrada bir araya getirdiği için teşekkür etti. Konuşmasında 12 Eylül'de yapılacak Referandumun önemine değinen Güllüce, ''Evet'' çıkması halinde hukukun üstünlüğünün ortaya çıkacağını, işçi, memur ve özellikle de engelli vatandaşların haklarının alınacağı bir anayasaya kuvuşulacağını ifade etti. Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden referandumda ''Evet'' diyeceklerine dair söz alan Güllüce, sözlerini ''Evetiniz bol olsun'' diyerek bitirdi.


Ramazan'ın 8'nci günü Bahçelievler'de gerçekleştirlen sokak iftarı sonrası Kur'an-Kerim Tilaveti okundu ve iftara katılan yaklaşık 1500 kişi toplu olarak yemek duası yaptı.

İftar yemeği sonrası Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, okul bahçesindeki masaları tek tek dolaşarak mahalle sakinleri ile sohbet etti. Sohbetleri sırasında notlarda alan Başkan Kara, mahalle sakinlerini okul kapısında uğurlarken, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları kırmadı ve çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirdi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir