Avrupa Şampiyonu Bekele Ödüllendiriliyor

Üsküdar Belediyesi Avrupa şampiyonu atleti Alemitu Bekele'yi ödüllendiriyor.

Avrupa Şampiyonu Bekele Ödüllendiriliyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediyesi'nin Avrupa şampiyonu atleti Alemitu Bekele, 8 Ağustos Pazar günü Katibim Futbol Turnuvası final maçı için Beylerbeyi Stadı'nda olacak.

Bekele, Stockholm'de Cuma günü yarışacağı Diamond League müsabakasının ardından Cumartesi günü akşam Türkiye'ye dönecek. Bekele, 8 Ağustos Pazar günü de saat 18.00'de başlayacak ve Sultantepe ile Valide Tayfun takımları arasında oynanacak olan final maçının galibine şampiyonluk kupasını Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile birlikte verecek.

Karşılaşmanın devre arasında ise Alemitu Bekele ile basın mensuplarının bir araya geleceği açıklandı.

Bu arada Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da, Alemitu Bekele'ye Avrupa şampiyonluğu için başarı ödülünü takdim edeceği belirtildi.

Öte yandan 22. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında bu yıl beşincisi düzenlenen ve 21 Temmuz tarihinde başlayan Üsküdar Belediyesi Geleneksel Futbol Turnuvası'nın final maçı 8 Ağustos Pazar günü Sultantepe ile Valide Tayfun takımları arasında yapılacak.

Üsküdar'daki süper amatör spor kulüplerinden oluşan 7 takımın katılımıyla eliminasyon şeklinde düzenlenen turnuvada, Sultantepe finale gelene kadar Kirazlıtepe'yi 4-0, Bağlarbaşı'nı da 2-1'lik skorlarla eledi. Valide Tayfun ise Çengelköy'ü 2-1, Özkaracaahmet'i ise 4-2 yenerek finale yükseldi.

Final maçı Beylerbeyi Stadı'nda saat 18.00'de yapılırken şampiyon olacak takım 10 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak. Turnuvada ikinci olacak takım 8 bin TL ödül kazanacak. Katibim Turnuvası'nda geçen yıl şampiyonluğa bu yıl da finale çıkan Sultantepe takımı ulaşmıştı.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir