Cide Soğuksulular Derneği akşam yemeği

Cide Soğuksulular Derneği'nde yeni seçilen piknik ağası Halit Aykaç akşam yemeği verdi.

Cide Soğuksulular Derneği akşam yemeği
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Cide Soğuksulular Çengelköy'deki dernek merkezinde 2010 yılı piknik ağası seçilen Halit Aykaç'ın düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldiler. Halit Aykat 13 Haziran 2010 Pazar günü Kent Ormanda düzenlenen piknik organizasyonunda 2010 yılı Piknik Ağa'lığına seçilmişti.

Düzenlenen akşam yemeğine Başkan Mustafa Yavuz, 3-4. dönem eski başkanı Hamdi Şenol, Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Çolakoğlu, Sadık Aslan, Sebahattin Can, Hasan Turan, Ahmet Demirtaş, Şenol Eren, Mahmut Gün, dernek üyeleri, misafirler ve basın mensupları katıldı.


Ağa Halit Aykaç akşam yemeği için gelen tüm misafirlerine mangal başında kendi elleri ile pişirdiği etlerden ikram etti. Ağa'ya Sadık Aslan ve Mahmut Gün'de mangal başında yardım ettiler.

Halit Ağa yaptığı konuşmasında ''Bugün Hakkari Şemdinli'de şehit olan Askerlerimizin ailelerine başsağlığı dileyerek konuşmasına başladı. Halit Ağa ağalık artık yöremizde sembol olarak yapılmaktadır. Biz ağalığı etkinliklerimizde bir araya gelerek kaynaşmak için devam ettiriyoruz. Yemeğimize katılan tüm dernek başkanımız, dernek yöneticilerimiz, eski ağalarımız ve dernek üyelerimize teşekkür ediyorum afiyet olsun diyorum'' dedi.

Halit Ağa'nın konuşmasının ardından dernek başkan yardımcısı Hasan Çolakoğlu Ağa'ya sembolik bir hediye verdi. Akşam yemeği yöresel etkinlik ve faaliyetlerin yapılması ile son buldu.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir