Çocuk Meclisi Toplandı

Üsküdar Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ilk toplantısını 9 Mart Pazar günü Üsküdar Belediyesi Meclis Salonu'nda yaptı.

Çocuk Meclisi Toplandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdarlı Çocuklar Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nde Buluştu...
 
Üsküdar Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ilk toplantısını 9 Mart Pazar günü Üsküdar Belediyesi Meclis Salonu'nda yaptı.

Üsküdar'da oturan ve 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin ilk toplantısına Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Üsküdar Belediyesi Meclis Başkanı Hamza Cebeci, Belediye Meclis Üyesi Selahattin Arslan ve mecliste bulunan çocukların velileri katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır Meclis açılışı konuşmasında: "Ben bu kürsüden baktığımda karşımda oturan çocuklar görmüyorum. Aranızda belediye başkanları hatta başbakanlar otuyor. Asla kendinizi küçük olarak görmeyin. Çevrenizde gördüğünüz bir aksaklık ve olumsuz bir durumdan benim kadar sizler de sorumlusunuz." dedi. Ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Çakır belediyenin çeşitli hizmet ve etkinliklerini anlatarak çocuklardan daha duyarlı olmalarını istedi.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin ilk toplantısında meclis başkanı, komisyon başkanları ve üyelerinin seçimi yapıldı. Oylama sonucunda Hale Baysal Meclis 1. Başkanı, Ömer Faruk Yakutoğlu da Meclis 2. Başkanı oldu.

Çocuk Meclisi, Üsküdar'da yaşayan çocukların ilçelerine yönelik öneriler sundukları, sorunlarını tartıştıkları ve çözüm aradıkları bir meclis olarak çalışmalarına Üsküdar Belediyesi Sabahattin Zaim Eğitim Merkezi'nde devam edecek.
 
Kaynak : Üsküdar Belediyesi

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir