Üsküdar'da Bonzai operasyonu..!

Üsküdar'da, zengin uyuşturucu bağımlılarının rağbet ettiği ve eroin, kokain, esrar karışımından yapılan ''Bonzai'' ele geçirildi.

Üsküdar'da Bonzai operasyonu..!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
''Zenginleri'' Zehirleyen ''Bonzai''ye Polis Takibi

Üsküdar'da, zengin uyuşturucu bağımlılarının rağbet ettiği ve eroin, kokain, esrar karışımından yapılan ''Bonzai'' ele geçirildi. 5 gramlık paketler halinde satılan Bonzai'nın Jameika'da üretilerek Kıbrıs üzerinden Türkiye'ye sokulduğu belirtiliyor.

Zengin uyuşturucu bağımlılarının yeni tercihi olarak gösterilen Bonzai, narkotik ve güven timlerinin ortak çalışması sonucu ele geçirildi. Alıcı kılığına giren güven timleri, telefonla ulaştıkları satıcılarla Ümraniye Kent Ormanı'nda buluştu. 20 gram Bonzai için 1000 lira karşılığında anlaşma sağlanınca teslim için Üsküdar İskelesi belirlendi. Bir gün sonra Üsküdar İskelesi'ne gelen uyuşturucu tacirleri, polisin operasyonuyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan A.C, K.İ ve F.E isimli satıcıların yanlarında getirdiği, piyasa değeri bin lira olan 4 adet Bonzai adlı uyuşturucuya da el konuldu. Gözaltına alınan uyuşturucu satıcıları, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Zengin uyuşturucu bağımlılarının rağbet ettiği Bonzai'nin 5 gramlık paketler halinde 250 TL'ye satıldığı belirlendi. Kokain, eroin ve esrar karışımından oluşan uyuşturucunun kısa sürede bağımlılık yaptığı açıklandı.


Haberler.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir