Ata-2, Başkan Mustafa Kara'yı misafir etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar'da bulunan siteleri ziyaret kapsamında 68. site ziyaretini Ata-2 sitesine yaptı.

Ata-2, Başkan Mustafa Kara'yı misafir etti.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar'da bulunan siteleri ziyaret kapsamında 68. site ziyaretini Ata-2 sitesine yaptı. Üsküdar sınırları içerisinde yer alan Ata-2 sitesi 12 bin kişilik nüfusu ile adeta Anadolu'da yer alan bir çok belde belediyelerinden daha fazla nüfusa sahip.

Sophia Çengelköy'de düzenlenen geceye Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ata-2 Sitesi yönetim kurulu başkanı Mehmet Öncü, Ak Parti Üsküdar ilçe Başkanı Zekeriya Erdim, Üsküdar Belediye Başkan yardımcıları, Ak Parti Üsküdar ilçe yönetim kurulu üyeleri, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Levent Aşkın, çeşitli parti teşkilatı mensupları, Ata-2 Sitesi sakinleri ve basın mensupları katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya özellikle Ata-2 Sitesi sakinlerinin çocuklarının özel bir ilgisi vardı. Başkanla fotoğraf çektirmek isteyen çocuklar sıraya girdiler. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın çocukları sevdiğinin bilincinde olan küçükler uzun bir süre başkanı yanlız bırakmadılar.


Sophia Çengelköy'de düzenlenen gecenin sunumunu Ak Parti Üsküdar ilçe yönetim kurulu halkla ilişkiler sorumlusu Esat Kalay yaptı.

Gecenin açılış konuşmasını Ata-2 Sitesi yönetim kurulu başkanı Mehmet Öncü yaptı. Mehmet Öncü konuşmasında Ata-2 Sitesinin sahip olduğu mevcut alandan, site içerisinde yaşayan nüfus, site içerisinde vermiş oldukları hizmetlerden ve emlak vergisi ve tapu problemlerinden kısaca bahsetti. Mehmet Öncü Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'dan Ata-2 Sitesinin sorunları konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Mehmet Öncü'nün ardından kürsüye Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Levent Aşkın geldi. Levent Aşkın toplantıya katılan tüm misafirlere teşekkür ederek hoşgeldiniz dedi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Levent Aşkın'ın ardında Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kürsüye geldi. Mustafa Kara konuşmasında özellikle 1983 yılında, o dönemin şartlarına göre hazırlanmış olan boğaz imar planından ve kendilerine engel teşkil eden yasal sorunlardan bahsetti. Bu yasal sorunlar üzerinde Belediye olarak gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi. Ayrıca emlak vergileri konusunada değinen Mustafa Kara Belediye olarak ellerinden gelen tüm kolaylıkları sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Mustafa Kara bu açıklamalardan sonra Ata-2 Sitesi sakinlerinin sorunlarını teker teker dinlemek ve hemen çözüm sunmak için Üsküdar Belediyesi Başkan yardımcılarını ve Ata-2 Sitesi yönetim kurulu başkanı Mehmet Öncü'yü sahne üzerine kurulan platforma davet etti. Başkan Kara söz alan site sakinlerinin sorunlarını dinleyerek notlarını aldı. Sorulara büyük bir özen gösteren Başkan Mustafa Kara kürsüden uzun bir süre soruları yanıtladı.

Toplantı sonunda davetliler özellikle karşılaştığı sorunlarını Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya özel olarak ilettiler. Bazı Ata-2 Sitesi sakinleri Başkan Mustafa Kara ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara katılan düm davetlilere teşekkür ederek 68. site ziyaretini tamamlamış oldu.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir