Üsküdar'dan Güneydoğu'ya Eğitim Köprüsü...

Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Üsküdar'da yaptığı hizmetlerle yetinmeyip eğitim oranının düşük olduğu Mardin ve Şanlıurfa' okul öncesi eğitim vermek üzere 2 anaokulunu daha hizmete açtı.

Üsküdar'dan Güneydoğu'ya Eğitim Köprüsü...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Üsküdar'da yaptığı hizmetlerle yetinmeyip eğitim oranının düşük olduğu Mardin ve Şanlıurfa' okul öncesi eğitim vermek üzere 2 anaokulunu daha hizmete açtı.


9 Nisan 2010 Cuma günü Mardin'de Mardin Merkez Vatan İlk Öğretim Okulu'nun açılışı Mardin Valisi Hasan Duruer, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, okul müdürleri, öğretmen , öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Mardinli Zafer Tatlıcı, Zeynep Öztürk ve Gülşen Ökten sponsorluğunda Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından yaptırıldı.

Programda Mardinli öğrenciler tarafından halkoyunları gösterileri ve şiiirler okundu. Ana sınıfı öğrencileri folklor ve dans gösterisi yaptı.

Okul açılışından sonra Mardin Atatürk KültürMerkezi'nde 300 öğrenciye hediye dağıtım ve açılışı yapılan hayırseverlere plaket takdim töreni yapıldı.

Kepirce Köyündeki Çocuklar Çok Mutlu...

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Kepirce Köyü'nde hayırseverler Aysel Doğan, Zehra Büyükekşi, Çiğdem Kamer, Gönül Keçeci, Fatma Doğan ve Ayten Kolunsağ tarafından TOGEM vasıtası ile yapılan ana okulu 10 Nisan 2010 Cumartesi günü açıldı.

Açılış programına Şanlıurfa Millet Vekili Müfit Yetkin, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, Bozova Kaymakamı Mehmet Özel, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve Kepirce Köyü sakinleri katıldı.

Ayrıca TOGEM tarafından Kepirce Köyünce bir hafta önce evlenen bir çifte çeyiz hediye edildi. Okulaçılış töreninden sonra Bozova Kültür Merkezi'nde yine 300 öğrenciye hediye paketleri verildi ve hayırseverlere plaketleri takdim edildi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir