Lise öğrencisi okulunun 3. katından düştü.

Üsküdar Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi'nde okuyan bir kız öğrenci, 3. kattan beton zemine düştü.

Lise öğrencisi okulunun 3. katından düştü.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi'nde okuyan bir kız öğrenci, 3. kattan beton zemine düştü. Hastaneye kaldırılan öğrenci tedavi altına alınırken, bazı öğrenciler gözyaşlarına boğuldu.

Üsküdar Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Şeyma Ö., 3. katın penceresinden aşağı düştü. Beton zemine çakılan öğrenci, yaralanırken, arkadaşları büyük korku ve panik yaşadı. Okula gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı öğrenci, daha sonra Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yapmak için okula girerken, okulda görevli bir öğretmen ise basın mensuplarına, ''Kazaydı'' demekle yetindi. Basın mensuplarının okula girmesine ise izin verilmedi. Olayı haber alan öğrenci velileri de hemen okula koştu. Çocuklarını okuldan alan bazı veliler açıklama yapmaktan kaçındı. Okuldan çıkan bazı öğrenciler ise gözyaşlarına boğuldu. Çocuğunu almak için okula gelen bir veli, ''Kızım annesini aramış, 'gelip beni okuldan alın' diye. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum'' dedi.

Kızını aldıktan sonra okuldan ayrılan öğrenci velisi, ''İntihar etmiş. Kızımda kötü etkilenmiş'' diye konuştu. Şeyma Ö'nün hastanedeki tedavisi sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.


StarGundem.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir