Yazıcıoğlu Anısına Resim Sergisi...

BBP Üsküdar İlçe Teşkilatı ve Üsküdar Alperen Ocakları işbirliği ile 26 ve 28 Mart tarihlerinde Merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına geçmişten günümüze önemli fotoğrafların yer aldığı ''Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisi'' Üsküdar'ın en işlek yeri olan İskele Meydanın da halkın izlenimine sunuldu.

Yazıcıoğlu Anısına Resim Sergisi...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
BBP Üsküdar İlçe Teşkilatı ve Üsküdar Alperen Ocakları işbirliği ile 26 ve 28 Mart tarihlerinde Merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına geçmişten günümüze önemli fotoğrafların yer aldığı ''Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisi'' Üsküdar'ın en işlek yeri olan İskele Meydanın da halkın izlenimine sunuldu.

Kısa sürede yoğun bir ilgi çeken fotoğraflar, sergiyi gezen vatandaşların zaman zaman duygu dolu anlar yaşadığı görüldü. Sergide bir stantta oluşturulan anı defterine Muhsin Yazıcıoğlu hakkındaki düşüncelerini yazan sevenlerine birde kitap hediye edildi.

BBP Üsküdar İlçe Başkanı Abdullah Genç konu ile ilgili olarak yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; ''BBP Genel Merkezin öncülüğünde Muhsin Yazıcıoğlu Haftası 25 ? 31 Mart tarihleri arasında ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi Üsküdar'da da birçok etkinliklerle Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmaya ve anlatmaya çalıştık.

Etkinliklerden bahsetmeden önce 25 Mart 2009 tarihinde milleti için çalışırken, kahredici bir helikopter kazasında şehit düşen genel başkanım, liderim Muhsin Yazıcıoğlu'nu, dava arkadaşları Yüksel Yancı, Erhan Üstündağ, Murat Çetinkaya, pilot Kaya İstektepe ve asrın çığlığıyla vicdanlara elem salan gazeteci muhabir İsmail Güneş'i rahmetle anıyor, ruhları şad ve mekânları cennet olsun diyorum.

Anma programı çerçevesinde en kapsamlısı Üsküdar'ında ev sahipliği yaptığı 27 Mart tarihinde ilki gerçekleştirilen ''1. Uluslar arası Muhsin Yazıcıoğlu Sempozyumu'' idi. Birgün öncesinde Üsküdar İskele Meydanında sergilediğimiz Muhsin Yazıcıoğlu resimlerini, sempozyumun düzenlendiği Bağlarbaşı Kültür Merkezi fuayesinde katılıcıların izlenimine sunduk. Aynı sergi Pazar günü iskele meydanında tekrarlandı. 28 Mart Pazar günü Valide-i Camiinde düzenlemiş olduğumuz mevlit programı ile Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını hayırla ve dualarla yâd ettik.

Üç gün boyunca yapmış olduğumuz programlara binlerce İstanbullu ve Üsküdarlı iştirak etti.

Katılımcıların ve ziyaretçilerin yüzünde ve gönlünde bir sızı ve dillerde istinasız dua vardı. Çünkü Muhsin Yazıcıoğlu'nu millet olarak çok sevmiştik. O bizim aynamızdı. Çünkü o akıllı, ahlak sahibi, vicdanlı, ciddiyet ve cesaret sahibi devlet adamıydı. En zor zamanlarında milletin vicdanı ve sesiydi. Hep milletiyle beraber olmayı arzulayan Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmak için düzenlenmiş bu programlara iştirak eden halkımıza şükranlarımızı sunuyor sergi düzenlemesinde başta başkan yardımcım Ahmet Yılmaz'a, BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Eren'e, Dr. Veysi Erken'e ve tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.


Haberler.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir